Sirgaliai pastūmėjo krepšininkus, tačiau pergalės pasiekti nepavyko (GALERIJA)

Šeštadienio vakarą Prienų sporto ir pramogų arenoje Lietuvos krepšinio lygos rungtynes žaidė Prienų „Prienai“ ir Panevėžio „Lietkabelis“.

DSC_4858

galerija0906

Nors naujasis krepšinio klubo „Prienai“ vadovas Adomas Kubilius, paskelbęs akciją dėl nemokamų bilietų jauniesiems sirgaliams, surinko nemažą jų būrį, tačiau pasibaigus varžyboms pergalės šūksnių nesigirdėjo.

Krepšinio sezono pradžioje skaudžiai pamokę „Lietkabelį“, Prienų krepšininkai jau ilgą laiką svečiams iš Panevėžio pralaimi. Ne išimtis ir šios varžybos.

Nors salėje susirinkęs gausus būrys jaunųjų sirgalių savo komandą palaikė itin karštai ir arena vėl gaudė nuo seniai girdėtų kurtinančių sirgalių ovacijų, Prienų krepšininkams nepavyko išlaikyti rungtynių tempo.

Sirgalių palaikomi krepšininkai puikiai sužaidė pirmuosius kėlinius, nuolat išlaikydami vos poros taškų skirtumą, o kelis sykius netgi persverdami rezultatą į savo pusę. Toks žaidimas glumino „Lietkabelio“ krepšininkus, kurie ne tik pradėjo pražangų seriją, bet ir akivaizdžiai demonstravo neigiamas emocijas. Taikliais „Prienų“ krepšininkų metimais buvo priverstas stebėtis ir „Lietkabelio“ klubo direktorius Eimantas Pūras.

Deja, varžybų pabaigoje rezultatas pakrypo svečių naudai ir varžybos baigėsi „Lietkabelio“ pergale – 87:79.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close