„Stakliškių“ komanda greitai įrodė esanti varžybų lyderė (GALERIJA)

Penktadienio vakarą Prienų sporto ir pramogų arenoje Regionų krepšinio lygos rungtynėse susitiko Stakliškių „Stakliškės“ ir Ukmergės „Olimpas“.

DSC_4681

galerija0906

Jau nuo pirmųjų varžybų akimirkų aikštelės šeimininkai greitai įrodė turintys nemažą pranašumą ir greitai surinko 10 taškų skirtumą. Šio skirtumo „Olimpo“ komandai nepavyko sumažinti per visas rungtynes. Atkakliai žaidę stakliškiečiai trečiajame kėlinyje sugebėjo skirtumą padidinti beveik iki 20 taškų. Tačiau rungtynės baigėsi pergalingu rezultatu 82:69. Naudingiausiai šiose rungtynėse žaidė Simonas Januškis, surinkęs net 24 taškus.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close