PR. „Tele2“ klientai keliaudami turės mažiau rūpesčių

Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ savo mėnesinio mokėjimo paslaugų klientams pasiūlė dar vieną laiką ir pinigus taupančią paslaugą – kelionių draudimą SMS žinute. Naujoji paslauga leis nebesirūpinti kelionių draudimu – šią paslaugą bendrovės klientai galės užsisakyti SMS žinute jau kirtę Lietuvos sieną.

141218_Tele2_Keliaudami Tele2 klientai turės vienu rūpesčiu mažiau_regionams

„Tele2“ tokia paslaugą siūlo vienintelis tarp mobiliojo ryšio operatorių Lietuvoje.

Svarbiausia – patogumas klientui

„Su kiekviena nauja paslauga klientams vis išplečiame sąrašą sričių, kur žmonės gali sutaupyti laiko ir pinigų. Kelionių draudimas SMS žinute yra paprastas, greitas ir patogus. Jis patiks nuolat skubantiems ir daug keliaujantiems žmonėms. Be to, trumpų kelionių metu ši paslauga leis sutaupyti“, – pasakojo Mindaugas Kežionis, „Tele2“ Produktų skyriaus vadovas.

Kelionių draudimą „Tele2“ siūlo bendradarbiaudama su draudimo bendrove „Gjensidige“ ir draudimo paslaugų agregatoriumi „Mobassurance“.

„Mūsų tikslas yra už prieinamą kainą teikti klientams inovatyvias ir kokybiškas paslaugas. Todėl praėjusiais metais pradėjome ypač aktyvią papildomų paslaugų plėtrą – supaprastinome mobiliojo parašo įsigijimą, pristatėme „Kaspersky“ apsaugą nuo mobiliųjų virusų, telefonų draudimą, internetinę muzikos paslaugą „Deezer“. Ateityje pasiūlysime jų dar daugiau“, – sakė M. Kežionis.

Itin palanki kainodara

Nauja „Tele2“ paslauga galės naudotis ir išmaniųjų, ir paprastų mobiliųjų telefonų turėtojai.

Be paprasto naudojimo, paslauga bus patraukli ir savo kainodara. Draudžiantis SMS žinute, kelionių draudimas kainuos 6,91 Lt (2 Eur) dienai. Tokia kainodara bus ypač palanki trumpose kelionėse ir leis sutaupyti.

Pasiūlymą apsidrausti „Tele2“ klientai SMS žinute gaus pasiekę kitą valstybę. Draudimo įsigijimui tereiks atsakyti į žinutę parašius kelionės trukmę, savo vardą, pavardę bei asmens kodą. Draudimo apsauga įsigalios iškart, gavus patvirtinimo žinutę, o mokestis už paslaugą bus įtrauktas į einamojo mėnesio ryšio sąskaitą.

Draudimas apima visas pagrindines rizikas, svarbias kelionėse: būtinosios medicininės pagalbos ir repatriacijos, asmens civilinės atsakomybės, bagažo ir asmeninių daiktų praradimo, nutrūkusios kelionės bei skrydžio vėlavimo.

Bendrovės „RAIT“ birželį atliktos apklausos duomenimis, „Tele2“ yra populiariausias operatorius Lietuvoje – iš viso „Tele2“ užima 53,5 proc. Lietuvos mobiliojo ryšio rinkos.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close