Šventiniame koncerte dalyvavo ir žiūrovai (GALERIJA)

Tiksint paskutinėms 2014-ųjų minutėms Prienų kultūros ir laisvalaikio centras pakvietė visus į nemokamą šventinį koncertą. 

DSC_3776

galerija0906

 

Išrinkti gražiausiai pasipuošusieji

Prie prasidedant koncertui buvo apdovanoti visą gruodį vykusio aplinkos puošimo konkurso nugalėtojai.

Kiekvienais metais artėjant Kalėdoms Prienų rajono savivaldybė kviečia gyventojus kurti estetišką, patrauklią aplinką ir šventišką nuotaiką. Tęsiant gražią tradiciją, šiais metais paskelbtas rajoninis aplinkos puošimo konkursas „Lai ateina šventės žiburiuotos“.

Dalyvauti šiame konkurse buvo kviečiami Prienų rajono individualių namų, sodybų savininkai, daugiabučių namų gyventojai ir bendrijos, gyventojų bendruomenės, įmonės, įstaigos ir organizacijos – visi, kurie prieš didžiąsias metų šventes nuotaikingai pasipuošė savo aplinką: fasadus, balkonus, langus, vitrinas ar kitas erdves.

Papuoštos vietos buvo vertinamos pagal originalumą, išradingumą, fantaziją, papuošto objekto ir aplinkos stiliaus vientisumą, netradicinių puošimo vietų ir būdų panaudojimą bei šventinės nuotaikos sukūrimą.

Prienų rajono savivaldybės administracijos seniūnų sudarytos vertinimo komisijos vertino ir išrinko konkurso nugalėtojus rajono seniūnijose.

Ašmintos seniūnijoje švenčių proga gražiausiai pasipuošė Strielčių kaimo gyventojai – Vilma ir Giedrius Sabaliauskai bei Greta ir Kęstutis Vilkišiai.

Balbieriškio seniūnijoje labiausiai visiems šventinę nuotaiką kūrė senelių globos namai ,,Smiltelė“ Putriškių kaime (vadovai Gintarė ir Kostas Aleksandravičiai) ir Geruliuose gyvenantys Jūratė ir Rimas Baranauskai.

Išlaužo seniūnijoje šventiškiausiais tapo Išlaužo pagrindinė mokykla (mokyklos direktorė Rasa Žilinskienė) bei Onutės ir Jono Seniūnų sodyba.

Jiezno seniūnijoje gražiausiai šventes pasitiko Irena ir Romas Urbanavičiai iš Jiezno Kolonijų kaimo bei Jūratė ir Rimas Stelmokai, gyvenantys Kašonių kaime.

Naujosios Ūtos seniūnijoje komisijai daugiausiai gražios šventinės nuotaikos suteikė mažoji bendrija „Gabaiva“ (savininkė Rasa Ališauskienė) ir Skersabalio kaime gyvenantys Jurgita ir Algimantas Kisieliai.

Gražiausią šventinę pasaką Pakuonio seniūnijoje sukūrė Pakuonio pagrindinė mokykla  (mokyklos direktorė Audronė Vaicekauskienė) ir Dvylikių kaimo gyventojai Danutė ir Žydrūnas Raškauskai.

Stakliškių seniūnijoje nugalėtojais tapo Genė Jurkonienė iš Užuguosčio bei Birutė ir Albinas Aukštakiai iš Pikelionių kaimo.

Šilavoto seniūnijoje gražiausiai pasipuošė UAB „Ekofrisa“ (direktorė Lina Padvaiskienė) bei Klebiškio gyventojai Vilma ir Antanas Pažėrai.

Veiverių seniūnijoje šventinę nuotaiką gražiomis dekoracijomis dalino Veiverių pirminės sveikatos priežiūros centras (vyr. gydytoja Lina Kazlauskienė) bei veiveriškiai Ramunė ir Linas Celiešiai.

Na, o rajono centre apdovanotųjų buvo daugiausiai. Paaiškėjo, kad gražiausiai savo sodybas išdailino F. Vaitkaus gatvės gyventojai Vilija ir Deimantas Taruliai bei Danutė ir Darius Pašukevičiai. Daugiabučių namų balkonų kategorijoje nugalėjo Darius Žilinskas, jo balkonas dalino šventinę nuotaiką keliaujantiems Tyliąja gatve. Na, o gražiausiai pasipuošusių įmonių lydere tapo UAB „Prienų butų ūkis“ (direktorius Algis Valatka).

Visiems nugalėtojams apdovanojimus įteikė Prienų rajono savivaldybės meras Vytas Bujanauskas, jo patarėjas Raimondas Markūnas bei administracijos direktorius Algis Marcinkevičius.

 

Žiūrovai su malonumu prisijungė prie atlikėjų

Po gausių konkurso nugalėtojų sirgalių ovacijų į sceną žengė Lietuvos estrados scenose spindintys žiburėliai: energingi ir charizmatiški grupės „16 Hz“ dainininkai, vyresniuosius klausytojus savo dainomis užliūliuojanti Vitalija Katunskytė, Prienų krašte jaunuosius šokėjus treniruojantys buvę sportinių šokių klubo „Žuvėdra“ šokėjai Iveta Trainytė ir Mantas Aksenavičius bei jaunasis iliuzionistas Nicholas Kin.

Žiūrovus stebinęs savo stebuklais bei išdavęs keletą šio slapto amato paslapčių, renginio vedėjo pristatytas mentalistu, Nicholas greitai į savo burtus įtraukė ir pilnutėlę salę žiūrovų. Deja, žiūrovams nelengvai sekėsi įvykdyti iliuzionisto nurodymus. Nicholas į sceną pasikvietė ir Tarybos narę Ritą Keturakienę, kurios padedamas žiūrovams atskleidė dar vieno triuko paslaptį. Didelių ovacijų sulaukęs iliuzionistas atsisveikino kartu su pagalbininke atlikęs kvapą gniaužiantį skrendančio staliuko triuką bei nustebinęs visus čia pat, salėje, pabirusiu sniegu.

Dailiąsias žiūroves į sceną kvietė ir „16 Hz“ vyrukai. Priekinėje eilėje sėdėjusios Prienų krašto žymios moterys greitai prisijungė prie šokėjų scenoje ir iki pat koncerto pabaigos kartu su dainininkais privertė visus salėje sėdinčius žiūrovus dainuoti ir judėti kartu.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close