„STIHL“ namuose iškovojo pergalę prieš „Vytis-LG“

Rezultatyvios ir permainingos rungtynės Prienuose baigėsi trečiąją Prienų „STIHL” komandos pergale – 7:5 (2:1).

10678786_1592290947661181_890085473238380797_n

Jau nuo rungtynių pradžios abi komandos stengėsi žaisti aktyviai. Pirmojo įvarčio neteko ilgai laukti – 3-iąją minutę po tikslaus Deivido Stradalovo perdavimo pirmąjį įvartį šeimininkams  pelnė Rimvydas Lipnevičius. „Vyčio – LG“ komandos bandymus greitai išlyginti rezultatą niekais vertė patikimas „STIHL” gynimo linijos žaidimas. Savo ruožtu, esant progai, šeimininkai aštriai pereidavo į ataką. 13 rungtynių minutę tokia kontrataka baigėsi puikiu to paties R.Lipnevičiaus smūgiu (2:0). Svečių viltys atgijo, kai paskutinę pirmo kėlinio minutę Evaldas Kugys vis tik „pramušė“ „STIHL” komandos vartų sargą Evaldą Vyšniauską.

Antrasis kėlinys prasidėjo „Vyčio – LG“ komandos atakomis. 23-iąją minutę jų pastangos davė vaisių – Ramūnas Macežinskas po gerai sužaisto baudos smūgio rezultatą išlygina (2:2).

Vėliau žaidimas ėmė klostytis tarsi sūpuoklėse, – abipusės atakos, klaidos, kuriamos progos, geras vartininkų žaidimas ir , aišku, įvarčiai  27 minutę Tomas Čeliauskas (STIHL) tolimu smūgiu persveria rezultatą -3:2, už minutės vartininkas Deividas Šaltys puikiai randa savo komandos draugą ir Nerijus Kestenis vėl atstato pusiausvyrą – 3:3. Už dviejų minučių pasižymi Deividas Stradalovas  – 4:3, dar už dviejų Mindaugas Grigalevičius atsilygina tuo pačiu – 4:4.

Rungtynių lūžiu, ko gero tenka laikyti 36-ąją minutę. Vėl aktyviai sužaidžia „STIHL” komandos lyderis Deividas Stradalovas, priešininkų aikštės pusėje atkovoja kamuolį ir – 5:4. „Vytis – LG“ pradeda žaisti penkiese aikštėje, rizikuodami ir palikdami vartus tuščius. Deja, šį kartą rizika nepasiteisina, – iš pradžių Evaldas Vyšniauskas nubaudžia savo kolegą (6:4), po to Tomas Čeliauskas siunčia kamuolį į paliktus vartus(7:4). Paskutinę rungtynių minutę „Vytis – LG“ komandai pavyksta dar pelnyti įvartį (Giedrius Mažrimas), tačiau galutiniam rungtynių rezultatui tai didelės įtakos neturi. Prienų „STIHL” – Kauno „Vytis- LG“ rungtynės baigiasi rezultatu 7:5.

 

www.futsal.lt

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close