Prienų kūno kultūros ir sporto centro taurė iškeliavo į Garliavą (GALERIJA)

Praėjusį sekmadienį Prienų kūno kultūros ir sporto centras (KKSC) aidėjo nuo vaikų klegesio ir džiaugsmo šūksnių. Čia vyko vaikų (gim. 2005 m. ir jaunesnių) futbolo turnyras Prienų KKSC taurei laimėti.

DSC_1556

galerija0906

Į varžybas atvyko 6 komandos iš Trakų, Kėdainių, Girionių, Jonavos, Garliavos ir Prienų. Mažieji futbolininkai kovėsi atkakliai ir ištvermingai, tačiau nugalėjo geriausieji.

 

Daugiausiai įvarčių ir pergalių pelnė Garliavos mažieji futbolininkai. Antroje vietoje liko Kėdainių „Autaros“ futbolo komanda, o trečioje – Girionių futbolininkai.

 

Gintaro Budriko treniruojami mažieji futbolininkai, nors treniruotis pradėjo dar tik šiemet, jau priverčia varžovus žaisti atkakliau. Šiame turnyre jie nusileido priešininkams, tačiau komandos vartininkas Nedas Jančiauskas tapo geriausiu turnyro vartininku.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close