Mažiausieji sekė pasaką (GALERIJA)

Pirmadienį, prieš pat pietus, į Prienų kultūros ir laisvalaikio centrą sugužėjo didelis būrys Prienų ugdymo įstaigas lankančių mažųjų. Čia jie gausiam būriui žiūrovų sekė „Fėjų pasakas“.

DSC_1753

 

galerija0906

Neringos Lapinskienės muzikinę pasaką „Fėjų pasakos“ pristatė apie 90 Prienų miesto vaikučių. Pirmieji pasirodė Prienų meninio lavinimo studijos „Ramunėlė“ vaikai ir solistė Austėja Belenavičiūtė, kuri dainele apie artėjančias šventes pakvietė didžiausią vaikų džiaugsmą – Kalėdų Senelį. Pasisveikinęs su jaunaisiais atlikėjais Senelis patogiai įsitaisė tarp žiūrovų ir visą renginį stebėjo, kaip sekasi mažiesiems ant scenos.

Netrukus į sceną įžengė penkios nuostabios fėjos, kurios žiūrovams priminė mūsų visų mėgstamus pasakų herojus, o princas pažadino ne tik miegančią gražuolę, bet ir visus Rožių pilies gyventojus, net puodus virtuvėje. „Saulutės“ lopšelio-darželio auklėtiniai tapo visu pulku mažų virėjų ir nudžiugino žiūrovus savo daina.

Netrukus žalio miško takučiu žingsniavo jau kita vaikų mėgstama pasakų herojė Raudonkepuraitė, kurią, aišku, stebėjo alkanas ir piktas vilkas. Tačiau Raudonkepuraitei nebuvo baisu, nes ją lydėjo Prienų meno mokyklos ankstyvojo ugdymo grupės mokiniai – voveriukų šeima ir kiškių giminė su žalia varle. Tuoj pat scenoje pasirodė ir lopšelio-darželio „Gintarėlis“ pelyčių komanda su gražuoliu Batuotu katinu. Lopšelis-darželis „Pasaka“ šiemet virto… krepšiu pupų, o tą vienintelę pupą, augančią ligi dangaus, pasodino pats pasakos herojus – Žakas.

Visos fėjos labai džiaugėsi. Savo pasakų nė viena nepamiršo, nors pralėkė daugybė metų. Tada į sceną sugužėjo visi atlikėjai ir linksmai uždainavo finalinę dainelę. Kartu dainavo ir visa salė. Visų širdyse sužibo kalėdinė žvaigždelė, vaikučiai džiaugėsi dovanomis, tėveliai, seneliai, broliukai, sesutės – mažaisiais artistais, o renginio organizatorei Ramunei Liutvynskienei buvo smagu matyti visų akyse džiaugsmą, jausti šilumą ir toliau dalytis gerumu. Ji negailėjo padėkos žodžių renginio rėmėjui LR Seimo nariui Vytautui Kamblevičiui, Tarybos narei Loretai Jakinevičienei, Prienų kultūros ir laisvalaikio centro darbuotojams bei pačių mažiausiųjų aktorių tėveliams, auklėtojoms, vadovėms ir, žinoma, patiems aktoriams.

„Naujojo Gėlupio“ informacija

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close