Panevėžio „Baltija“ svečiuose iškovojo dar vieną pergalę (GALERIJA)

Šeštadienį pirmą kartą Prienų sporto ir pramogų arenoje vykusiose „Futsal A lyga“ ketvirtojo  turo rungtynėse Panevėžio „Baltijos“ ekipai pavyko pelnyti dar vieną pergalę. Ji rezultatu 5:2 (5:1) įveikė Prienų „STIHL“ ekipą.

DSC_8800

galerija0906

Pirmąjį rungtynių įvartį pelnė bei savo komandai į priekį išsiveržti leido svečių ekipos treneris ir žaidėjas A. Šteinas. Dar po kelių akimirkų, 7-ąją rungtynių minutę buvo pelnytas antrasis įvartis (2:0), kurio autorius – T. Nemanis. Tačiau jau po keleto akimirkų taiklus D. Stradalovo smūgis nutraukė Panevėžio „Baltijos“ įvarčių seriją ir rezultatą sušvelnino – 1:2. Bet po taiklaus D. Paulausko smūgio panevėžiečiai sugebėjo vėl perimti žaidimą į savo rankas ir per keletą minučių T. Nemanio dėka rezultatas jau buvo 5:1. Pirmasis kėlinys baigėsi triuškinančiu rezultatu 5:1, kuriuo galėjo didžiuotis Panevėžio ekipos nariai.

 

Antrajame kėlinyje jautėsi didelis „STIHL“ komandos noras bei ryžtas pakeisti rungtynių rezultatą. Tačiau „Baltijos“ekipa tokių progų ilgą laiką šeimininkams nesuteikė. Tik likus keturioms minutėms iki rungtynių pabaigos R.Lipnevičiui pavyko pasinaudoti varžovų neatidumu, pelnyti pirmąjį antrojo kėlinio įvartį ir šiek tiek sumažinti panevėžiečių pranašumą (2:5).

 

Iki paskutinės rungtynių minutės vyko įtempta ir apylygė kova, tačiau Panevėžio „Baltijos“ ekipai pavyko išlaikyti savo pranašumą. Ketvirtąjį „Futsal A lyga“ čempionato turą panevėžiečiai baigė dar viena pergale svečiuose – 5:2.

 

www.futsal.lt

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close