PR. „Tele2“ kalėdinė dovana – „Nokia“ išmanieji už gerą kainą

Artėjant didžiosioms metų šventėms „Tele2“ pradžiugino savo klientus ir „Nokia“ išmaniuosius telefonus „Lumia 630“, „Lumia 735“ ir „Lumia 830“ pasiūlė įsigyti už patrauklią kainą.

Nokia Lumia 630

Sumažintomis „Nokia“ išmaniųjų kainomis galės pasidžiaugti klientai, pasirinkę bet kurį telekomunikacijų bendrovės „Tele2“ siūlomą mokėjimo planą ir sudarę 24 mėn. sutartį.

 

Kokybiškas išmanusis – ne prabanga

„Išmaniųjų telefonų populiarumas nuolatos auga, nes žmonėms jie reikalingi ir darbui, ir poilsiui. Išmanusis telefonas suteikia daug daugiau galimybių nei paprastas, ir nebūtinai turi būti brangus. Norime, kad šie telefonai būtų prieinami kiekvienam. Pasinaudoję nauja „Tele2“ akcija, per šias Kalėdas save arba artimuosius galėsite pradžiuginti itin moderniais „Nokia Lumia“ išmaniaisiais“, – sakė Daiva Matukienė, „Tele2“ prekinio ženklo vadovė.

 

Ypač patrauklia kaina siūlomas išmanusis telefonas „Lumia 630“. Jo pradinė įmoka yra 199 Lt (57,63 Eur), mėnesio mokestis – vos 8 Lt (2,32 Eur).

 

Sumokėjus tokią pat pradinę 199 Lt (57,63 Eur) įmoką galima įsigyti ir telefoną „Lumia 735“. Jo mėnesio mokestis yra 27 Lt (7,82 Eur).

 

Dar galingesnis išmanusis „Lumia 830“ parduodamas už mažesnę pradinę įmoką – 99 Lt (28,67 Eur). Jo mėnesio mokestis – 45 Lt (13,03 Eur).

 

Akcijos kainos galios pasirinkus vieną iš nurodytų mokėjimo planų ir pasirašius 24 mėn. sutartį. Jų „Tele2“ siūlo daug ir įvairių, kiekvienas galės išsirinkti pagal savo bendravimo poreikius.

 

Išmanieji telefonai pradedantiems ir pažengusiems

„Nokia Lumia“ yra ypač geras pasirinkimas pradedantiesiems išmaniųjų telefonų naudotojams. Jų vartotojo sąsaja labai aiški ir patogi, nepasiklysi tarp ekranų. „Lumia“ taip pat išsiskiria aukšta kokybės kartele. Net ir pigesni jų telefonų modeliai yra pagaminti iš kokybiškų medžiagų, yra malonūs naudotis ir veikia sparčiai“, – pasakojo Daiva Matukienė.

 

Telefonas „Lumia 630“ – nebrangus, tačiau pakankamai galingas išmanusis, kuris puikiai tiks pradedančiam vartotojui. Itin patogi ir paprasta naudoti vartotojo sąsaja, patrauklus 4,5 colių ekranas ir keturių branduolių procesorius leis mėgautis puikiu vaizdu ir sparčiu darbu.

 

Telefono privalumas – didelė duomenų talpa ir nemokamos žemėlapių programos, kuriomis galima naudotis ir be interneto. Daugiau nepasiklysite nei eidami, nei važiuodami automobiliu ar ieškodami patogiausio viešojo transporto maršruto.

 

„Nokia 735“ nudžiugins ne tik raiškiuoju ekranu, elegantišku ir spalvingu dizainu bei sparčiu darbu, bet ir kameros galimybėmis. Tai – pirmasis išmanusis telefonas, skirtas specialiai asmenukėms ir „Skype“ vaizdo skambučiams. „Lumia 735“ taip pat pateikiamas su geriausiomis „Microsoft“ programėlėmis.

 

Norintiems dar daugiau galimybių patiks stilingas „Lumia 830“. Šio telefono korpusas pagamintas iš įspūdingo metalo ir polikarbonato derinio, tad jį malonu laikyti rankoje. Dėl patogios vartotojo sąsajos ekrane matysite visus socialinių tinklų pranešimus, atnaujintą orų prognozę, telefono surinktą informaciją apie sveikatą, o prireikus lengvai pasieksite svarbiausius „Microsoft Office“ dokumentus.

 

„Lumia 830“ turi itin kokybišką kamerą „Zeiss“ optika su „PureView“ funkcija, tad dalintis ypatingomis gyvenimo akimirkomis su juos bus paprasta ir malonu.

 

Telefonų skaičius ir akcijos laikas riboti, todėl verta paskubėti. Kainos tekste nurodytos su PVM.

 

Daugiau apie „Tele2“ akcijas galite sužinoti bet kuriame „Tele2“ klientų aptarnavimo salone arba internete www.tele2.lt.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close