PR. „Pildyk“ vartotojai nepatirs netikėtų išlaidų internetui

Išankstinio mokėjimo mobiliojo ryšio paslaugos „Pildyk“ vartotojai bus apsaugoti nuo neplanuotų išlaidų mobiliajam internetui. Tam „Pildyk“ atnaujino interneto paslaugų kainodarą – naršyti mobiliajame internete bus galima tik pasirinkus paslaugų paketą.

Tai apsaugos žmones nuo bet kokių netyčinių prisijungimų prie interneto tinklo, dėl kurių už internetą reiktų mokėti pagal didesnį megabaito įkainį. Užsisakant interneto paketą galima pasirinkti, kiek duomenų reikia pagal asmeninius poreikius, ir juos gauti už mažą kainą.

Jokių staigmenų sąskaitoje už internetą

„Pildyk“ draugai jau aktyviai naudojasi mobiliuoju internetu. Žmonės, kuriems reikalingas internetas, jau seniai įprato užsisakyti internetą ir naršyti pigiai. Tačiau iki šio netikėtos išlaidos buvo įmanomos – internetą įjungia vaikas, atsinaujinti bandanti programėlė arba pats vartotojas, užmiršęs, kad užsakyta paslauga baigė galioti. Todėl nuo šiol, jei internetas nereikalingas, žmogus bus apsaugotas nuo išlaidų. O visi kiti vartotojai galės paprastai užsisakyti interneto paketus. Taip bus pigiau ir patogiau“, – pasakojo Dominyka Jonušienė, „Pildyk“ prekės ženklo vadovė.

Interneto paketų nepasirinkusių „Pildyk“ vartotojų telefonams jungiantis prie interneto, jie gaus SMS žinutę su pasiūlymu užsisakyti norimą duomenų kiekį. Išankstinės žinutės „Pildyk“ draugus pasieks ir pasibaigus užsakytos interneto paslaugos galiojimui.

SMS žinutės bus siunčiamos ir tais atvejais, kai prie interneto be perspėjimo mėgins jungtis atnaujinimus siunčiančios išmaniųjų telefonų programėlės.

Neužsisakius interneto paketo, telefonas prie interneto neprisijungs ir sąskaitos neeikvos.

Patogu ir paprasta

Galimybė patiems valdyti interneto duomenis „Pildyk“ vartotojams nesukels jokių nepatogumų. Jungiantis prie interneto atsivers nemokamas puslapis narsyk.pildyk.lt – jame vartotojai pagal poreikius gali pasirinkti skirtingus mobiliojo interneto paketus.

Dabar „Pildyk“ siūlo už gerą kainą pasiimti 1 GB paketą ir naudoti jį tiek ilgai, kiek tik norisi – dieną, savaitę ar mėnesį. Be to – dabar internetas siūlomas su nuolaida.

Gigabaitas dienai kainuoja vos 1 litą (0,29 Eur), savaitei – 3,45 lito (1 Eur), o mėnesiui – 7 litus (2,03 Eur).

1 GB duomenų bus optimalus pasirinkimas daugeliui. Šis duomenų kiekis leis laisvai skaityti naujienas, bendrauti socialiniuose tinkluose, rašyti elektroninius laiškus ar naudotis mobiliosiomis programėlėmis.

3 GB duomenų dabar kainuoja 18 litų (5,21 Eur). Tokio paketo turėtų užtekti ir daug naršantiems vartotojams. Su tiek duomenų galima ne tik ramiai žiūrėti vaizdo klipus „Youtube“ svetainėje, bet ir atsisiųsti filmus, žiūrėti televizijos laidas ar bendrauti „Skype“ programa.

Paslaugą NARŠYK galima užsisakyti ne tik internetu, bet siunčiant SMS žinutę su pasirinktos paslaugos raktažodžiu numeriu 1556 (0,16 Lt / 0,05 Eur).

Plačiau apie „Pildyk“ pasiūlymus, jų galiojimą bei sąlygas galima sužinoti artimiausiame „Tele2“ salone arba interneto svetainėje www.pildyk.lt

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close