Renginys, sušildęs baltą ir šaltą vakarą Vyšniūnuose

Netikėtai apsnigtą, žvarboką lapkričio vakarą Želkūnų kaimo bendruomenė rinkosi į ataskaitinį bendruomenės susirinkimą. Taip sutapo, kad tuo pačiu metu bendruomenė baigė įgyvendinti ir du Kūno kultūros ir sporto departamento prie LR vyriausybės Sporto rėmimo fondo finansuojamus projektus.

DSC_4919

 

Susirinkimas prasidėjo linijiniais šokiais, kuriuos atliko mažųjų šokėjų grupė, o ją greitai keitė paauglių ir suaugusiųjų grupės. Atmosfera po truputį kaito, nors oro temperatūra salėje tikrai nelepino. Pertraukų tarp pasirodymų metu bendruomenės pirmininkė Sonata Labanauskienė papasakojo apie vykdytus projektus plačiau.

Projektas ,,Fizinio aktyvumo skatinimas kaime“ vyko šokio ritmu, o rezultatai – akivaizdūs. Jo dalyviai galėjo patirti malonumą šokdami linijinius šokius bei lankydami aerobikos treniruotes. Tris mėnesius jiems vadovavo profesionali trenerė, kuri ne tik vedė seniūnijos žmonėms nemokamus užsiėmimus, bet ir paruošė dalyvių pasirodymus šiam renginiui. Nustebino stakliškiečių šeimos, labai nuoširdžiai dėkoję už galimybę jų vaikams dalyvauti projekte, džiaugtis degančiomis iš laimės vaikų akutėmis. Tėvai ir toliau pasirengę bendradarbiauti su Želkūnų bendruomene. Stakliškių seniūnija taip pat neatsisakė bendradarbiauti – paskolino renginiui įgarsinimo aparatūrą bei platino informaciją svetainėse apie vyksiančius bendruomenės projektus.

Pristatytas ir kitas bendruomenės projektas (įsigyti 2 treniruokliai, aerobikos kamuoliai bei kilimėliai), kurio finansavimui KKSD Sporto rėmimo Fondas skyrė 5000 Lt . Renginio dalyviai turėjo galimybę tai pamatyti, išbandyti ir įvertinti. Nuo šiol bendruomenės nariai, jų šeimos, geranoriški ir atsakingi šio kaimo žmonės galės lankytis treniruoklių salėje, puoselėti savo sveikatą, gražinti kūno formas. Tikėtina, kad salėje atsiras ir daugiau treniruoklių. Sportuojantys galės atnešti čia ir savo sportinės įrangos, kad treniruotės vyktų įdomiau ir įvairiau, atsirastų galimybė sportuoti visai šeimai drauge. Ateityje planuojama įsigyti stalo teniso ir biliardo stalą.

Bendruomenės pirmininkė nuoširdžiai dėkojo projekto dalyviams, trenerei, partneriams bei rėmėjams. Prienų rajono savivaldybės tarybos narė Loreta Jakinevičienė, kalbėdama savo ir Seimo nario Vytauto Kamblevičiaus, asmeninėmis lėšomis parėmusio abu projektus, vardu, džiaugėsi bendruomenės pasiektais rezultatais, linkėjo naujų projektų įgyvendinimo. Prienų r. bendruomenių asociacijos pirmininkas Vaidas Kupstas pasidalino savo bendruomenės gerąja patirtimi, palinkėjo sėkmės ir tolesnio bendradarbiavimo. Svečiai ir bendruomenė apsikeitė atminimo dovanėlėmis.

Renginio pabaigoje, aptarusi visų metų bendruomenės veiklą, iliustruojamą nuotraukomis, skaidrėmis, Želkūnų bendruomenės pirmininkė šiltu žodžiu padėkojo bendruomenės nariams už įvairiapusę pagalbą. Buvo nepamiršti ir šios bendruomenės jubiliatai. Gražius linkėjimus sukaktuvininkams skaitė ir rožių žiedus teikė pirmininkės pavaduotoja Egidija Valkauskienė bei Žilvinas Labanauskas.

Susirinkimas baigėsi daug gerų emocijų sukėlusiu ,,Sirtakiu“, kurį šoko visi, o renginys – su vaišėmis ir muzika – tęsėsi iki vėlaus vakaro. Dar kartą dėkojame dalyviams, svečiams, rėmėjams ir kitiems geros valios žmonėms, prisidėjusiems prie šio renginio.

  Želkūnų bendruomenės atstovai           

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close