„Stakliškės“ paskutinėmis akimirkomis išplėšė pergalę iš „Jonavos SK“ (GALERIJA)

Šeštadienio popietę Prienų sporto ir pramogų arenoje Regionų krepšinio lygoje (RKL) susitikusios Stakliškių ir Jonavos komandos žaidė ypač permainingai ir azartiškai. 

DSC_7632

galerija0906

 

Daugelis žiūrovų rungtynių pabaigoje norėjo išbėgti į aikštelę padėti teisėjams, kurie, pasak sirgalių, jau išvis nieko nebematė.

Rungtynes „Stakliškių“ krepšininkai pradėjo nesėkmingai ir pirmomis minutėmis priešininkų įgytas pranašumas greitai augo. Likus žaisti tris su puse pirmojo kėlinio minutės, rezultatas jau buvo 7:14 svečių naudai. Tačiau „Stakliškių“ komanda susigriebė ir prarastus taškus greitai atkovojo. Negana to, paskutinėmis akimirkomis ir pralenkė priešininkus. Aidint pirmojo kėlinio pabaigą skelbiančiai sirenai, aikštelės šeimininkai jau pirmavo rezultatu 22:19.

Deja, antrasis kėlinys nebuvo toks sėkmingas ir pakartoti pirmojo kėlinio spurto stakliškiečiams nepavyko. Iškovotas skirtumas greitai ištirpo. Visą kėlinį svečius teko vytis ir antrasis kėlinys baigėsi mažai vilčių teikiančiu rezultatu 43:48.

„Stakliškių“ krepšininkai vėl įsibėgėjo trečiajame kėlinyje ir jiems pavyko skirtumą vėl sušvelninti, o paskutinėmis sekundėmis – ir panaikinti. Aidint trečiojo kėlinio pabaigos sirenai švieslentėje švietė keturi šešetai – 66:66.

Jonaviškiai, puikiai žaidę antrajame kėlinyje, nenorėjo užleisti savo pozicijų nenorėjo ir ketvirtajame kėlinyje vėl išsiveržė į priekį – 67:70. Komandos vėl žengė koja kojon – atakavo, gynėsi, rinko taškus. Švieslentėje rezultatas vis pakrypdavo tai aikštelės šeimininkų, tai svečių naudai, o įgytas 2–3 taškų skirtumas greitai išgaruodavo. Visų sirgalių džiaugsmui, likus keturioms minutėms iki rungtynių pabaigos stakliškiečiai persvėrė rezultatą savo naudai – 81:78 ir lyderio pozicijų neužleido iki pat paskutinių rungtynių akimirkų. Iškovotas net 6 taškų skirtumas rungtynių pabaigoje vėl pradėjo tirpti ir, likus žaisti tik 9 sekundes, švieslentėje švietė pavojingas rezultatas 86:85. Tačiau svečių komanda prasižengė, ir po taiklių Mariaus Petrausko baudinių stališkiečiai laimėjo rungtynes rezultatu 89:87.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close