Žiemą Prienų ir Birštono krašto specialiosios tarnybos pasitiko ramiai

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį, didesnę dalį Lietuvos kelių, tame tarpe ir Prienų krašto kelių, nuklojo vaikų išsiilgtas sniegas. Nors daugelis nuogąstavo dėl artėjančio sniego ir žymiai pablogėsiančių eismo sąlygų, Prienų krašto specialiosios tarnybos teigia, kad situacija keliuose – normali.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Prienų rajono policijos komisiariato (PK) kelių policijos grupės vyresniojo specialisto Aido Stravinsko teigimu, iki 8.30 val. ryto jokių eismo įvykių užregistruota dar nebuvo. Tą patį patvirtino ir Birštono PK pareigūnai. Ypatingai pakitusia šio ryto situacija, nors ir eismo įvykių Alytaus regione įvyko, negalėjo įvardinti ir Alytaus apsk. VPK pareigūnai.

VĮ „Kauno regiono keliai“ Prienų kelių tarnybos meistro Viliaus Mažeikio teigimu, šiuo metu į kelius išriedėjusios visos 6 sniego valymo mašinos. Vietomis teko ne tik sniegą valyti, bet ir druskos tirpalu barstyti pačius kelius. V. Mažeikis kelių būklę apibūdino kaip gerą. Kelių tarnyba žiemai pilnai pasiruošusi.

Teigiama temperatūra greitai tirpdo sniegą, gali būti, kad šiandien jo ir nebeliks. Meteorologinių tarnybų duomenimis dar pasnigti žada ir šeštadienio naktį. Pirmadienio naktį, numatoma, kad temperatūra kris iki 8 laipsnių šalčio, taigi, reikia tikėtis plikledžio.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close