Sporto ir pramogų arenos statybos darbai baigti (GALERIJA)

Pirmadienį saujelė Prienų rajono savivaldybės politikų bei administracijos darbuotojų susirinko į oficialų Prienų sporto ir pramogų arenos antrojo flygelio atidarymą.

DSC_6878

 

galerija0906

Darbai baigti

Panaudojus visas per 2 mln. Lt valstybinės paramos lėšas, arenos statybos darbai baigti. Už šias lėšas paklotas dar vienas sluoksnis asfalto automobilių stovėjimo bei šiltuoju laiku pagrindinėje renginių aikštelėje. Pirmame flygelio aukšte paklotos grindų plokštės, įrengta apdaila bei du nauji persirengimo kambariai (moterims ir vyrams), bilietų kasos patalpa bei elektroninė žiūrovų įleidimo sistema. Už antrųjų durų į lauką (išeinančių į pievą) įrengta rūkymo teritorija. Ji aptverta tvora, todėl rūkyti pageidaujantys žiūrovai neturės galimybės per anksti išeiti iš renginio, o „zuikiai“ negalės prasmukti į mokamus renginius. Antrame aukšte įrengtos net dvi patalpos. Vienoje salėje jau kurį laiką pilateso užsiėmimus lanko prienietės bei treniruojasi stalo tenisininkai. Šioje salėje glaudžiasi ir krepšinio klubo „Prienai“ šokėjų komanda. Be treniruotėms įrengtų veidrodžių, gero apšvietimo, oro temperatūros reguliavimo bei vėdinimo įrangos, čia sumontuotas ir ekranas su skaitmeniniu projektoriumi. Pasak Prienų sporto ir pramogų arenos direktoriaus Arūno Vaidogo, šioje salėje galima rengti ir konferencijas, seminarus. Antrojo aukšto gale įrengta treniruoklių salė, kurioje pageidaujančiųjų sportuoti jau laukia nauji treniruokliai. Pasak direktoriaus, Lietuvoje gaminti įvairūs treniruokliai yra tvirti, o sportui skirti dviračiai – vokiškos kokybės garantiją jau pelnę treniruokliai. Ateinančius sportuoti čia pasitiks trenerė. Kada galima lankyti šią salę bei kiek tai kainuoja, rašėme lapkričio 19 d. laikraštyje „Naujasis Gėlupis“ (Nr. 93).

Atidarymas

Į antrojo flygelio atidarymą susirinko tik valdžios, administracijos ir žiniasklaidos atstovai. Atidarymo juostelę perkirpo, pasak A. Vaidogo, daugiausiai prie paramos gavimo prisidėjęs LR Seimo narys Andriusi Palionis, Kūno kultūros ir sporto departamento prie Lietuvos Respublikos vyriausybės (KKSD) generalinis direktorius Edis Urbanavičius, Prienų rajono savivaldybės meras Vytas Bujanauskas bei darbus atlikusio rangovo atstovas Romualdas Vasiliauskas. Jie pirmieji gavo elektroninius leidimus ir žengė į naująsias patalpas. Tiesa, elektroninė sistema, nuskenavusi E. Urbanavičiaus leidimą, nenorėjo jo įleisti, tik išleisti. Teko ieškoti pagalbos. Paskui KKSD generalinį direktorių sugužėję Savivaldybės administracijos direktorius Algis Marcinkevičius, Tarybos nariai Rita Keturakienė, Alvydas Vaicekauskas, Vilma Vaidogienė, mero patarėjas Raimundas Markūnas, Investicijų skyriaus vedėjas Vytautas Griauslys, Statybos ir ekonominės plėtros skyriaus vedėjas Henrikas Vepštas, Kultūros, sporto ir jaunimo skyriaus vedėjas Rimantas Šiugždinis, vyriausiasis specialistas Adomas Kubilius bei keletas kitų iškilmių svečių skubėjo apžiūrėti arčiausiai esančias – persirengimo patalpas, o vėliau – ir antrąjį aukštą.

Apžiūra baigėsi, ko gero, vienoje iš brangiausių patalpų – treniruoklių salėje. Čia meras V. Bujanauskas, išreikšdamas viltį, jog šiose patalpose atsiras dar daugiau įrengimų bei patogumų sportininkams, iškilmingai svečių vardu A. Vaidogui įteikė voką su dar viena parama.

Reikia tikėtis, kad ilgais rudens ir žiemos vakarais šiose patalpose mielai lankysis visas būrys sveiką gyvenseną propaguojančių bei sportuojančių Prienų sporto ir pramogų arenos lankytojų.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close