„Prienai“ įveikė „TLU Kalev“

Trečiadienio vakarą Prienų sporto ir pramogų arenoje Baltijos krepšinio lygos (BBL) varžybose susitiko Prienų „Prienai“ bei Estijos „TLU Kalev“ krepšinio komandos.

DSC_6899

Į varžybas susirinkusių žiūrovų buvo tik šiek tiek daugiau negu abiejų ekipų narių.Jau tapo įprasta, kad daugiau žiūrovų renkasi į varžybas, kuriose Prienų krepšininkams sekasi ne itin gerai. Šįkart sirgaliai galėjo pasidžiaugti pergalės skoniu.

Pirmasis kėlinys prasidėjo galingomis „Prienų“ atakomis ir švieslentėje vos spėjo keistis skaičiai prie aikštelės šeimininkų komandos pavadinimo. Likus 3 pirmojo kėlinio minutėms rezultatas jau buvo 19:4, dar po minutės – 24:6. Nors Estijos krepšininkai dar bandė atakuoti, šis skirtumas nepakito iki pirmojo kėlinio pabaigos – 28:10.

Į priekį nuskubėjusiai „Prienų“ ekipai antrajame kėlinyje taip gerai nesisekė ir skirtumas tirpo astronominiu greičiu. Antrasis kėlinys baigėsi rezultatu 47:39.

Trečiajame kėlinyje aikštelės šeimininkai, pailsėję per ilgąją pertrauką, o gal įkvėpti trenerio Tado Stankevičiaus, vėl pradėjo didinti skirtumą, vis daugiau vilčių suteikdami savo negausiems sirgaliams. Kėlinys baigėsi rezultatu 71:53.

Ketvirtajame kėlinyje įsivyravo tikros grumtynės dėl galimybės pakilti į aukštesnę turnyrinės lentelės poziciją. „Prienų“ krepšininkai vėl su ta pačia energija bandė didinti skirtumą, tačiau priešininkai nesnaudė ir atsikovodavo kiekvieną tašką. Šį kėlinį skirtumas nepasikeitė, ir rungtynes laimėjo „Prienų“ ekipa rezultatu 92:74.

Apačioje turnyrinės lentelės esanti trijulė – Prienų „Prienai“, Estijos TLU „Kalev“ bei irgi Estijos „TTŪ Korvpallikklubi“ žengia taškas į tašką, tačiau „Prienų“ krepšininkai, netgi pralaimėję kitas BBL rungtynes, jau susilygins su Latvijos „Valga Maks Ja Moorits“ – ir tai bus 4-oji turnyrinės lentelės vieta B grupėje.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close