Treniruokliai jau laukia pirmųjų lankytojų

Ateinantį pirmadienį, lapkričio 17 d., Prienų sporto ir pramogų arenoje duris atvers nauja treniruoklių salė.

DSC_5159

Su šių durų atvėrimu simboliškai baigsis Sporto ir pramogų arenos statybos darbai. Jau antrus metus baigianti skaičiuoti arena ilgą laiką stovėjo su neįrengtu šoniniu priestatu – flygeliu. Šiemet visi arenos lankytojai atkreipė dėmesį į apdailos darbus bei persirengimo kambario statybas pirmame flygelio aukšte, tačiau gana greitai buvo įrengtas ir antrasis. Antrajame aukšte įrengtos dvi sporto užsiėmimų salės. Vienoje iš jų į užsiėmimus renkasi nemažas būrys pilateso mėgėjų; čia treniruojasi ir Prienų stalo tenisininkai.

Su antrąja sale susipažino ir jos naujus treniruoklius spėjo išbandyti tik Prienų krepšinio klubo krepšininkai. Nuo pirmadienio ši salė bus atvira visiems pageidaujantiems.

Erdvioje salėje prie įvairių sporto įrenginių įrengtas ir projektorius su dideliu sieniniu ekranu, kuriame sportuojantys lankytojai galės žiūrėti muzikinius vaizdo įrašus. Treniruoklių salėje sportuoti bus galima darbo dienomis nuo 8 iki 21.30 val. ir šeštadieniais nuo 8 iki 13.00 val. Salėje visada bus treneris, kuris galės patarti, kaip elgtis su sporto įrenginiais, kurias kūno vietas ir kaip treniruoti geriau. Pasak Prienų sporto ir pramogų arenos direktoriaus Arūno Vaidogo, jei lankytojų bus daugiau, salėje dirbs ir antras treneris.

Pagal Prienų rajono savivaldybės tarybos patvirtintus įkainius, naudojimasis treniruoklių sale vienam asmeniui vieną kartą nuo 8 iki 12 val. kainuos 8,63 Lt/2,50 Eur. Norintieji sportuoti po pietų – nuo 12 iki 17 val. – turės mokėti 10,36 Lt/3,00 Eur. Na, o galintieji ateiti tik baigę savo darbą – nuo 17 iki 21.30 val. – 12,08 Lt/3,50 Eur. Šeštadienį vienas užsiėmimas treniruoklių salėje taip pat kainuos 12,08 Lt/3,50 Eur.

Vieno mėnesio vakarinis abonementas sporto mėgėjams kainuos 79,41 Lt/23 Eur. Nusipirkusieji metinį vakarinį abonementą už vieną mėnesį mokės po 65,60 Lt/19 Eur. Tie, kurie norės treniruoklių salėje lankytis ir šeštadieniais, prie abonementinio mokesčio turės pridėti dar 10,36 Lt/3 Eur.

Jeigu ketinate treniruoklių salėje lankytis nereguliariai, galite nusipirkti neriboto laiko abonementą. Toks vieno mėnesio abonementas kainuos 103,58 Lt/30 Eur. Įsigijus metinį abonementą, už vieną mėnesį reikės mokėti jau mažiau – po 86,32 Lt/25 Eur.

Moksleiviai, studentai ir senjorai už visas paslaugas mokės 10–20 proc. pigiau.

Flygelio įrengimui bei aplinkos sutvarkymui iš valstybės investicijų programos skirta per 2 mln. Lt.

Kalbinti prieniečiai džiaugėsi, kad Prienuose vėl atsidaro sporto klubas, ir sakė, kad planuojantys jį lankyti ir svajojantys apie nuolatines treniruotes. Deja, tiksliai atsakyti, ar tikrai lankysis naujoje treniruoklių salėje, – neskubėjo.

Prienų centre buvusi treniruoklių salė jau užsidarė ne kartą, tačiau Jiezne sėkmingai veikia iki šiol. Nors Birštone vis dar veikia senoji „Ąžuolo“ treniruoklių salė, o šiemet duris atvėrė ir nauja sporto salė Birštono stadiono patalpose, daugelis prieniečių mieliau norėtų sportuoti arčiau – Prienuose.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close