Eurobusas labiau domino mažųjų miestelių gyventojus

Besitęsiant euro karštinei, praėjusią savaitę Prienų ir Birštono kraštuose lankėsi informacinis autobusas, kurio jaunoji komanda bandė įmantriai supažindinti lietuvius su artėjančia nauja valiuta.

DSC_4642

Eurobusas, savo kelionę pradėjęs dar vasarą, lankėsi ir savivaldybių centruose, ir mažesniuose miesteliuose, kaimuose. Pasak eurobuso jaunimo, jų misija labiausia domėjosi būtent kaimų gyventojai. Kuo didesniame mieste lankėsi informacinis autobusas, tuo mažesnis buvo susidomėjimas juo. Ne išimtis ir Prienų rajonas. Balbieriškyje bei Jiezne eurobusas susilaukė daugiau dėmesio negu pačiuose Prienuose. Išgirsti apie naują valiutą bei pamatyti jos pavydžius prie Prienų rajono savivaldybės atėjo tik vienos mokytojos vedama moksleivių klasė. Dar kelis praeivius priviliojo smalsumas. Mažesniuose miesteliuose, pasak euroinformatorių, gyventojai rinkosi kur kas aktyviau, visus viliojo skambanti muzika, neįprasti svečiai.

 

Patys keliautojai pasakojo, kad jų kelionę galima vadinti naudinga. Apie eurą teko pasakoti gana dažnai, daugelis žmonių tikrai išėjo ne tik pasigrožėję informaciniais stendais bei skrajutėmis, bet ir įgiję naujų žinių.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close