PR. „Tele2“ salonuose populiariausiais tapo lietuviški telefonų dėklai

Telekomunikacijų bendrovės „Tele2“ salonuose lietuvių gamybos telefonų dėklai tapo populiariausiais. Jų pardavimai pranoko įprastai pirmavusius kinų gaminius.

141021_Pagaminta Lietuvoje

Populiarūs dėl kainos ir kokybės

Pirkėjai lietuvišką prekę renkasi dėl gaminių kainos ir kokybės – lietuviams pavyko kokybiškesnius gaminius pasiūlyti už gerą kainą.

 

„Lietuvos gamintojai pasiūlė ir gerą kainą, ir aukštą kokybę, bei pranoko konkurentus užsienyje. Gerą kainą ir kokybę norime užtikrinti savo klientams, todėl lietuviškų aksesuarų siūlome vis daugiau. Būdami tarptautine kompanija, džiaugiamės galėdami paskatinti vietos verslą ir prisidėti prie darbo vietų kūrimo“, – sakė Evaldas Viselga, „Tele2“ mobiliųjų įrenginių priedų plėtros vadovas.

 

Lietuvos gamintojų aksesuarais „Tele2“ pradėjo prekiauti 2010 metais ir nuolat didino jų pardavimus. Šių telefonų dėklų kaina operatoriaus salonuose yra nuo 14 iki 33 litų (4,05-9,56 euro).

 

Lietuvoje panašiai kainuoja ir Kinijos gaminiai, tačiau mūsų gamintojų prekės juos lenkia kokybe. Skirtingai nei didžioji dalis importo, lietuviški telefonų dėklai yra iš aukščiausios kokybės natūralios odos, todėl tarnauja ilgiau. Išskirtinumo jiems suteikia ir naudojamos skirtingos odos apdirbimo technikos.

 

Dėklai lietuvių skoniui

„Mūsų gamintojų telefonų dėklai populiarėja jau keletą metų. Į priekį jie išsiveržė, kai prekes pradėjome žymėti ženklu „lietuviška prekė“. Pirkėjai mato gerą kainą ir kokybę, o sužinoję, kad prekė dar ir lietuviška, dauguma žmonių renkasi šiuos aksesuarus“, – pasakojo E. Viselga.

 

Lietuviški gaminiai atitinka skirtingo amžiaus pirkėjų poreikius ir skonį. Vyresni žmonės labiau mėgsta odinius dėklus su juostele – juos galima kabinti ant kaklo. Šie klientai taip pat dažniau nei jaunimas renkasi „kišenėlės“ tipo dėklus.

 

Tuo tarpu jaunimą traukia ryškios spalvos ir įdomi faktūra, nes tokie aksesuarai leidžia išsiskirti. Jaunesni klientai taip pat dažniau renkasi „knygutės“ tipo telefonų dėklus.

 

Tarp „Tele2“ klientų populiarūs ir kiti aksesuarai. Didžiausia naujiena dabar yra plėvelės telefonų ekranams iš grūdinto stiklo – jos ekraną saugo geriau nei įprastos plastikinės.

 

Taip pat klientai perka automobilinius kroviklius, atminties korteles, ausines, išmaniąsias apyrankes.

 

Lietuviškus telefonų dėklus ir kitų aksesuarų galima rasti visuose „Tele2“ salonuose.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close