Šeštadienį, Birštone, Laimos Šileikienės Meno Verandoje, vyko asociacijos „Prienų Jaunimas“ organizuotas „Akustinis Šokoladas” – popietė su pašnekesiais ir gyva muzika. Skambant akustinei muzikai, džiazui, netgi lietuvių liaudies dainoms, jaunimas mėgavosi karštu šokoladu, vaisiais, bei arbata.

10729059_830170217005781_1118228903_n

 

Taipogi atvyko svečių iš Vilniaus, kurie, sužavėti gyvos muzikos, verandoje praleido visą vakarą. Dalyviams ypač patiko Silvijos Žemaitytės ir Edvino Dulsko pasirodymas. Silvija, pasak jos, yra „savamokslė atlikėja, jei galima taip sakyti, o gal tiesiog muzikos mylėtoja.“ „Akustinis Šokoladas man buvo ne tik galimybė pasidalinti savo muzika, kas, žinoma, visuomet džiugina, bet ir puikiai praleistas laikas, savo jaukumu atmintyje išliksiąs dar ilgam.“,- sako ji. Taipogi pamuzikavo ir Dominykas Baronas. Visiems labai patiko jo atliktas kūrinys „I will survive“, kurio metu Dominykas parodė svečiams savo grojimo pianinu improvizaciją. Šokolado saldumu ir gyva muzika renginys užsitęsė iki vėlumos. Asociacijos „Prienų jaunimas“ nariai džiaugiasi dalyvių gausa, bei dėkoja Laimai Šileikienei už šiltą priėmimą.

 

Milena Raudonikytė

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close