Kitokia istorijos pamoka Prienų „Žiburio“ gimnazijoje

Spalio 17-ąją mes, Prienų „Žiburio“ gimnazistai, turėjome istorijos pamoką „Lietuvių tautos išlikimo drama“. Į mūsų gimnaziją buvo atvykę „Lietuvai pagražinti“ draugijos valdybos nariai bei vyko susitikimas su prof. Romualdu Grigu.

100_1808

„Lietuvai pagražinti“ draugijos valdybos pirmininkas Juozas Dingelis papasakojo apie draugiją, pasidžiaugė aplankęs ,,Žiburio“ gimnaziją, kurioje mokėsi ir poetas Justinas Marcinkevičius.

Šioje, kitokioje, istorijos pamokoje turėjome progą pasiklausyti gerbiamo profesoriaus R. Grigo. Jis pasakojo apie piliakalnių atsiradimą, kalbėjo apie jų svarbą Lietuvai ir kodėl turėtume prižiūrėti šias istorines vietas.

Istorijos pamoką vainikavo vyrų vokalinis ansamblis ,,Bijūnai“, kurie mums padovanojo tris nuostabias dainas. Po renginio visi išėjome gavę vertingą kitokią istorijos pamoką.

Vaiva Niūklytė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close