Kauno miesto darželinukai susipažino su krepšiniu

30 Kauno miesto darželių ir daugiau nei 300 darželinukų – tiek svečių sulaukė „Sabonio krepšinio centras“ spalio 21 – 23 dienomis.

DSC_0396

 Projekto „Renkuosi, nes žinau“ organizatoriai – „Respublikinė ikimokyklinio ugdymo kūno kultūros pedagogų asociacija“ (RIUKKPA), Sabonio centrui patikėjo svarbią misiją – supažindinti Kauno miesto ikimokyklinukus ir jų tėvus su populiariausia sporto šaka Lietuvoje – krepšiniu.

 Visas 3 dienas su ikimokyklinukais intensyviai užsiėmė Sabonio centro treneriai, kurie vaikams buvo paruošę specialią muzikinę mankštą ir daug įvairių žaidimų su krepšinio kamuoliu. O vėliau visiems aprodė Sabonio krepšinio centrą ir visus mūsų iškovotus trofėjus.

 Visi projekte dalyvavę būsimi krepšininkai ir krepšininkės buvo apdovanoti atminimo dovanėlėmis, o darželiams įteikti krepšinio kamuoliai, kad vaikai ir toliau galėtų žaisti krepšinį.

 Projekto „Renkuosi, nes žinau“ iniciatorė RIUKKPA prezidentė Audronė Vizbarienė trumpai pasidalino mintimis: „Projektas „Renkuosi, nes žinau“ startavo jau ketvirtąjį kartą. Šįkart jame rekordinis skaičius – 30 ikimokyklinio ugdymo įstaigų. Siekėme į projektą pakviesti tas įstaigas, kurios dar nedalyvavo mūsų projektuose ir labai džiaugiamės, kad jos atsiliepė į mūsų kvietimą. Šaunu, kad gražią projekto pradžią užtikrino geri mūsų draugai ir partneriai – „Sabonio krepšinio centras“. Profesionalių šio centro trenerių ir krepšinio sporto šakos pristatymo koordinatorės Kauno lopšelio – darželio „Žingsnelis“ kūno kultūros pedagogės Ugnės Avižienytės dėka 300 vaikų susipažino su „antraja Lietuvos religija“ – krepšiniu. Dėkojame visiems centro darbuotojams įsileidusiems ikimokyklinukus į savo erdves ir tikimės gražaus bendradarbiavimo ateityje“.

 „Sabonio krepšinio centras“ taip pat džiaugiasi ir supranta tokių projektų svarbą, tad nori ir laukia dar didesnio darželių susidomėjimo ateityje.

 Irmantas Birbalas

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close