Baigėsi vasara, apdovanojusi mus gražiomis dienomis, atostogų džiaugsmu, kelionių įspūdžiais. Nulydėdami ją mintimis, prisimename, kokia ji buvo… Veiverių bibliotekininkės Oksana ir Snieguolė pakvietė prisiminimais pasivaikščioti vasarą skaitytų knygų puslapiais.

20140909553

Pats laikas pasidalinti skaitymo įspūdžiais, kai ateina rudeniški vakarai ir taip jauku, įsisupus į šiltą pledą, prie spragsinčio židinio paskaityti naują knygą ar dar kartą perskaityti jau skaitytą.

Pasidalinus naujai perskaitytų knygų įspūdžiais, bibliotekininkės pristatė į biblioteką atvežtas naujienas. Labai džiaugėmės, kad yra galimybė paskaityti neseniai išleistas knygas. Gausi naujienų parodėlė buvo pristatyta dailininkės Vilijos Čiapaitės parodos jaukioje aplinkoje. Knyga ir piešinys papildė vienas kitą. Gal todėl smagiai diskutavome apie autobiografinę Salvadoro Dali knygą, ir visos nusprendėme ją perskaityti.

Bibliotekininkės ne pirmą kartą kviečia į susitikimą su knyga. Jau pamėgome šiltus pokalbius ir naujienų apžvalgas. Susidraugavęs su knyga, negali išsiskirti ir kasdieniniame bėgime visada randi nors keletą minučių puslapių šnarėjimui. Kai Oksana Venckūnienė papasakoja apie knygas, kaskart kyla noras čiupti naują ir persikelti į dar vieną nuotykį. Manau, kad ir jaunimas vis dažniau prisijungs prie pašnekesių Veiverių bibliotekoje. Čia galima rasti daug naujų draugų, patirti neišdildomų įspūdžių, sužinoti tiek daug naujo. Aš tai žinau…

Daiva Venclovienė

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close