Tik vienas rasos lašas – o tiek tyrumo, grožio, tiek vilties. Gal kažkam tai gurkšnis gaivus, gal veidrodis skaidrus ar įkvėpimas sukurti amžinybę… O jau gražumas tos ryto lašančios vilties. Tik paprastas ryto lašas, o tiek grožio…Žodžiais neapsakysi.

20140909553

Rugsėjo 9 dieną, kai visas pasaulis minėjo tarptautinę Grožio dieną, Veiverių miestelio bibliotekoje susirinkusios merginos, moterys kalbėjo apie žmogaus grožį. Šia proga labai naudinga buvo prisiminti ar pasidalinti ir gamtos dovanojamų grožio priemonių receptais, pakalbėti apie natūralų grožį. Visos dalijomės išgirstomis naujienomis ar patirtimi apie kūno priežiūrą ir kosmetikos priemones, slypinčias kiekviename šaldytuve bei darželyje. Ačiū, kad atkreipėte dėmesį į grožio paslaptis. Įsitikinome, kad tikrai nereikalinga kosmetikos priemonių chemija, tereikia atidžiai apsidairyti aplink. Taip ir sutarėme: grožis slypi kiekviename džiugiame akių žvilgsnyje, gerame žodyje, pasitikinčioje eisenoje bei skambančiose moterų vokalinio ansamblio „Radasta“ dainose. Pasaulyje šią dieną organizuojami grožio konkursai, festivaliai. Gal reikėtų ir mūsų seniūnijoje surengti grožio konkursą, juk yra tiek gražių merginų ir moterų, kiek rasos lašelių rugsėjo rytą.

Daiva Venclovienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close