„Neptūnas“ įveikė prieniečius (GALERIJA)

Sekmadienį Prienų sporto ir pramogų arenoje Prienų krepšinio komanda „Prienai“ sužaidė jau ketvirtąsias Lietuvos krepšinio lygos varžybas. 

DSC_3622

galerija0906

Varžybos su Klaipėdos „Neptūnu“ nebuvo sėkmingos – rezultatu 73:88 teko pripažinti varžovų pranašumą.

Nors varžybos prieniečiams prasidėjo itin sėkmingai ir puikia gynyba bei sėkmingomis atakomis pavyko pirmauti rezultatu 5:0, priešininkai skirtumą greitai sumažino iki minimumo. Abi komandos pradėjo eiti koja kojon, lyderio pozicijas vienu tašku užleisdama arba vienai, arba kitai. Pirmasis kėlinys baigėsi rezultatu 21:19 prieniečių naudai.

Antrajame kėlinyje prieniečiai bandė išlaikyti gražaus žaidimo ritmą ir turėti bent kelių taškų pranašumą, tačiau likus dviem minutėms iki kėlinio pabaigos varžovai pradėjo įspūdingų atakų virtinę. Prie jų prisidėjo ir prieniečių klaidos. Įpusėjus varžyboms „Neptūnas“ ne tik perėmė lyderio pozicijas, bet ir įgijo didesnį pranašumą – 35:43.

Trečiame kėlinyje „Prienams“ teko nuolat vytis priešininkus, tačiau skirtumas tik augo. „Neptūnas“ stipriai atsiplėšė nuo aikštelės šeimininkų, ir trečiasis kėlinys baigėsi jų pergale – 55:71.

Rimčiau pasipriešinti nepavyko ir ketvirtame kėlinyje. „Neptūno“ įgytas 19 taškų pranašumas „aptirpdavo“ tik vienu kitu tašku. Likus pusei minutės iki varžybos pabaigos varžybų rezultatas 70:88 jau neabejotinai skelbė klaipėdiečių pergalę, tačiau šį skirtumą paskutinėmis sekundėmis pavyko sumažinti taikliu Domanto Šeškaus tritaškiu 73:88.

Varžybose rezultatyviausiai žaidė „Neptūno“ krepšininkas Egidijus Dimša, surinkęs 15 taškų, ir „Prienų“ komandos žaidėjas Paulius Vaitiekūnas, pelnęs 11 taškų.

Tai jau trečiasis „Prienų“ pralaimėjimas. Rezultatu 82:74 prieniškius palaužė Utenos „Juventus“ bei 93:87 Šiaulių „Šiauliai“. Prienų krepšininkams pavyko iškovoti tik vieną pergalę – prieš savaitę rezultatu 88:81 jie įveikė Panevėžio „Lietkabelį“.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close