Kedonių siaubėjas dienas leidžia belangėje

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos pareigūnai išaiškino pastaruoju metu kaimo sodybas siaubusį vagišių. Paaiškėjo, kad tai Alytaus rajone, Pivašiūnų seniūnijoje, gyvenančio vyriškio nešvarūs darbeliai.

-tariamasis A-A

Alytaus rajono apylinkės teismas rugsėjo 24 dieną suėmė Pivašiūnų seniūnijos, Kedonių kaimo gyventoją A. A., gimusį 1984 m. Vyriškis teisėsaugininkams gerai žinomas, jau ne kartą teistas už vagystes, turto prievartavimą, savavaldžiavimą, plėšimus. Teismas šį kartą kaimo siaubūnui skyrė kardomąją priemonę – suėmimą  trisdešimčiai parų.

Alytaus kriminalinės policijos pareigūnai gavo anoniminį Kedonių kaimo gyventojų pranešimą, kaip įtariama, nukentėjusių nuo šio įžūlaus vyriškio. Ereliu pasijutęs chuliganas gąsdindavo visą kaimą, gadindavo ir vogdavo turtą, įsilauždavo į svetimus namus, grasindavo susidoroti.

Nuotykių trokštantis kedoniškis iš kaimo gyventojų savinosi viską, kas pasitaikydavo po ranka: dviračius, dujų balionus, pinigus, aukso dirbinius, banko mokėjimo korteles, kurias visiškai „iššlavęs“, grąžindavo savininkams.

Įkaušti mėgusiam vyriškiui iš Alytaus rajono beveik dvejus metus buvo gerokai aptemęs protas. Agresyvus chuliganas siautėjo Pivašiūnų seniūnijoje ir gyventojams pridarė daug nuostolių, įvarė siaubo. Nukentėjusieji buvo įbauginti, nesikreipė į policiją, nes bijojo, kad trisdešimtmetis gali jiems kerštauti.

Dabar kedoniškiai gali būti ramūs ir jaustis saugiai. Kaimo siaubėjas dienas leidžia areštinėje, jam gresia baudžiamoji atsakomybė už padarytas nusikalstamas veikas.

Kriminalinės policijos pareigūnai mano, kad gali būti ir daugiau nukentėjusiųjų nuo šio vyriškio. Prašome atsiliepti visus nukentėjusius asmenis ir pranešti telefonu (8 315)  55 600 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

 

Alytaus aps. VPK informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close