Krepšininkai vis labiau atskleidžia savo kovingumą (GALERIJA)

Ketvirtadienį Prienų sporto ir pramogų arena vėl pakvietė visus krepšinio entuziastus įvertinti naujos sudėties Prienų krepšinio klubo „Prienai“ pajėgumą.

DSC_9144

 

galerija0906

Šįkart įsitikinti, kad Prienų krepšininkai yra nusiteikę rimtai kovai, susirinko daugiau žiūrovų.

Prieš žymiai stipresnę Kazanės krepšinio klubo „UNICS“ komandą stoję prieniečiai privertė sunerimti Europos taurės varžyboms besiruošiančius „UNICS“ krepšininkus ir jų trenerius. Net pusę varžybų prieniečiams ne tik pavyko išlaikyti apylygį rezultatą, bet ir stipriai pasipriešinti. Komandos žengė koja kojon. Nepadėjo ir aštrūs Kazanės klubo trenerių patarimai saviškiams. Tačiau po ilgosios pertraukos Rusijos komanda įgijo dešimties taškų persvarą ir ją išlaikė iki varžybų pabaigos. Priešininkų strategas iki pat varžybų pabaigos negailėjo savo komandai patarimų bei kartais skėsčiojo rankomis neturėdamas ką pasakyti dėl „UNICS“ krepšininkų klaidų. Prieniečiai varžybas prieš žymiai stipresnius varžovus pralaimėjo rezultatu 64:78.

Pasak buvusio „Prienų“ klubo direktoriaus Aurimo Bartuškos, LKL varžyboms besiruošianti komanda yra pajėgi ne tik pasipriešinti, bet ir laimėti. Jį žavi krepšininkų bei vyr. trenerio Tado Stankevičiaus užsidegimas bei kovinė dvasia. Pasak A. Bartuškos, ši komanda, nors ir ką tik susibūrusi, galima sakyti, jau yra tarp šalies lyderių.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close