Čempionatą „Prienai” pradėjo pergale

BEKO-Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionatąPrienų” ekipa pradėjo įtikinama pergale, namuose rezultatu 101:81 (27:21, 26:21, 27:15, 30:24) sutriuškinusi „Palangos” krepšininkus.

Rungtynės prasidėjo rezultatyviai. Abi komandos demonstravo gerą puolimą, bet tikslesni buvo aikštės šeimininkai, kurie po dešimties minučių pirmavo rezultatu 27:21. Antrajame kėlinyje „Prienai” išlaikė persvarą ir, įpusėjus mačui, nuo priešininkų buvo atsiplėšę 11 taškų (53:42). Trečiajame ketvirtyje aikštės šeimininkai toliau kontroliavo situaciją, o „Palangos” krepšininkų atakos vis dažniau buvo netikslios. Tuo pasinaudoję prieniškiai vis didino skirtumą ir trečiąjį kėlinuką baigė rezultatu 80:57. Pasigirdus finalinei sirenai švieslentėje švietė skaičiai 101:81 aikštės šeimininkų naudai.

„Prienų“ komandai taškus pelnė Gediminas Orelik (19), Arnas Labuckas (17), Žygimantas Janavičius (14), Gintaras Kadžiulis (13), Artūras Valeika ir Artūras Milaknis (po 11).

Beje, Prienų krepšinio klubas sulaužė tradiciją ir į „Prienų“ komandą pasikvietė legionierių –203 cmūgio puolėją iš Estijos  Siimą-Sanderį Vene. Jis 2011-2012 m. sezoną pradėjo Kauno „Baltų“ komandoje ir buvo vienas jos lyderių.  Vasarį perėjo į Rygos VEF (Latvija) ekipą. „Prienų“ komandą taip pat papildė196 cmūgio gynėjas Karolis Aldakauskas, bet atsisakyta puolėjo Tautvydo Žiobos paslaugų.

Spalio 2 d 18 val. namuose varžybomis su Panevėžio „Nevėžiu“ „Prienų“ ekipa pradeda ir Baltijos krepšinio lygos (BBL) čempionato sezoną.

 

Informaciją parengė Onutė Valkauskienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close