Naujieji Prienų „Prienai“ nusileido varžovams (GALERIJA)

Pirmadienio vakarą Prienų sporto ir pramogų arena vėl kvietė visus krepšinio sirgalius į prasidedantį krepšinio sezoną.

DSC_9036

>>> DAUGIAU NUOTRAUKŲ ČIA <<<

Čia draugiškas rungtynes žaidė atsinaujinusi Prienų „Prienų“ krepšinio komanda bei šiemet iš „Triumph Lyubertsy“ virtusi Sankt Peterburgo „Zenit“ krepšininkų komanda iš Rusijos komanda. „Zenit“ jau kurį laiką būtent Prienuose ruošiasi šių metų Europos taurės varžyboms. Pirmadienio rungtynės – vienos iš parodomųjų naujos komandos varžybų.

Parodomosios varžybos svečiams buvo gana sėkmingos. Nors prieniškiai džiugino retomis įspūdingomis atakomis, tačiau turėjo pripažinti svečių pranašumą rezultatu 68:94.

Laikinai einantis krepšinio klubo „Prienai“ vadovo pareigas Arūnas Vaidogas džiaugėsi komandos pasirodymu. Pasak jo, nėra ko lyginti milijoninius biudžetus ir didelę patirtį turinčių komandų su Prienų ekipa. A. Vaidogo nuomone, dabartinė Prienų komanda yra tikrai puiki ir iš jos tikimasi puikių rezultatų. Į šias varžybas pirmą kartą susirinko visą naujoji „Prienų“ komanda, kai kurie žaidėjai dar net nėra buvę bendroje treniruotėje.

A. Vaidogui pritarė ir iš klubo vadovo pareigų savo noru pasitraukęs Aurimas Bartuška. Anot jo, naujoji Prienų komanda – ką tik susirinkusi, o rungtyniaujant su tokiais stipriais varžovais labai jaučiamas bendrų treniruočių trūkumas.

Salėje susirinkę negausūs žiūrovai pirmąjį Prienų krepšinio komandos pasirodymą vertino skeptiškiau. Prisimindami praėjusio sezono pergalių seriją ir užmiršdami vėliau pasipylusias nesėkmes, žiūrovai komandos aukštais balais nevertina, tačiau puikią ataką palydėdavo aistringomis emocijomis.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close