Rolandas Maščinskas – nesustabdomas

Savaitgalį vykusiame pasaulio jaunimo (U-23) irklavimo čempionate Varezėje (Italija) Rolandas Maščinskas vėl nudžiugino savo gerbėjus.

 

Dviviečių porinio irklo valčių klasėje (BM2x) Rolandas kartu su Aurimu Adomavičiumi finaliniame plaukime užėmė antrą vietą ir laimėjo sidabro medalius.

 

Nors varžybų pradžia buvo nesėkminga, tačiau prieš finišą Lietuvos sportininkai sukaupė visą valią ir po galingo spurto finišavo antri, vos pusę sekundės atsilikę nuo Mickaelio Marteau ir Alberico Cormeraiso iš Prancūzijos. Bronza atiteko Didžiosios Britanijos irkluotojams, nuo lietuvių atsilikusiems taip pat vos pusę sekundės.

 

„Naujojo Gėlupio“ informacija

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close