Prienuose stiprinamas psichologinės pagalbos frontas

Profesionaliu darbu bei šiltu bendravimu prieniškių ir miesto svečių pasitikėjimą ir simpatijas užsitikrinęs „MediCA klinikos“ kolektyvas gausina savo narių skaičių ir dabar gyventojams teikia dar daugiau sveikatos priežiūros ir gydymo paslaugų. Kaip teigia patys pacientai, platus paslaugų profilis po vienu stogu leidžia taupyti brangų laiką, o malonus aptarnavimas bei rūpestis – greičiau sveikti.

DSC_0378

Nuo šiol Prienų ir aplinkinių miestų gyventojai, patyrę sukrečiančius išgyvenimus, esant įvairioms psichologinėms krizėms, bendravimo, elgesio problemoms, neurozei, depresijai, miego sutrikimams, nerimui, įvairioms baimėms, priklausomybėms, psichosomatiniams nusiskundimams, valgymo sutrikimams, galės „MediCA klinikoje“ (Vytauto g. 40) gauti profesionalią psichologo, psichiatro, psichoterapeuto pagalbą. „MediCA klinikos“ gydytojai specialistai ne tik suaugusiesiems, bet ir vaikams bei paaugliams padės susitvarkyti su skubaus gyvenimo tempo ir kasdienės rutinos sukeliama įtampa bei prislėgta nuotaika.

Dar viena šio medicinos centro naujovė – profesionalus kodavimas nuo alkoholio. Priklausomybė nuo alkoholio yra lėtinė įvairialypė liga, apimanti tiek psichologinius asmenybės, tiek fiziologinius organizmo pokyčius. „MediCA klinika“ dirbančių specialistų taikomi kompleksiniai gydymo būdai, apimantys tiek vaistų (sukeliančių alkoholio netoleravimą, slopinančių potraukį išgerti bei stabilizuojančių nervų sistemą) vartojimą, tiek psichologines poveikio priemones, tokias kaip individualios konsultacijos. Pastebima, kad kompleksinis gydymas yra vienas veikmingiausių būdų, padedantis išsivaduoti nuo priklausomybės.

MediCA klinika“, siekdami užtikrinti kokybišką aptarnavimą ir pagarbų požiūrį į kiekvieną pacientą, garantuoja visišką konfidencialumą.

Šioje medicinos klinikoje psichologinės pagalbos frontas stiprinamas neatsitiktinai. Kaip rodo Valstybinės ligonių kasos duomenys, antidepresantams skiriamos išlaidos šalyje per pastaruosius trejus metus ūgtelėjo net 2,4 mln. Lt, o Eurobarometro tyrimas parodė, kad Lietuvoje antidepresantus vartoja 11 proc. gyventojų, kai tuo tarpu ES šio rodiklio vidurkis yra 7 proc. Žinant, kad Lietuvoje depresijos mastas per pastaruosius dvylika metų augo dideliais tempais (2000 m. šimtui tūkstančių gyventojų teko 380 susirgimų, o 2012 m. – jau 856), labiau prieinama kvalifikuota, konfidencialumą užtikrinanti „sielos sveikatos“ specialistų pagalba Prienuose bus tikrai pravarti.

Laukia visų prieniškių

Be naujai įdiegtų sričių, medicinos centre teikiamos dantų gydymo, protezavimo paslaugos, būsimosioms mamytėms pasirengusios padėti akušerės ginekologės, turintiems odos problemų profesionalias konsultacijas teikia gydytojas dermatologas, o pirminę sveikatos priežiūrą užtikrina šeimos gydytojai. Klinikoje taip pat konsultuoja echoskopuotojas, endokrinologas, kardiologas, traumatologas, gastroenterologas, urologas, ausų, nosies ir gerklės (LOR) specialistas. Norintieji koreguoti kūno formas nuo šiol gali pasikonsultuoti su kineziterapeutu, atlikti gydomąjį masažą.

Klinikoje teikiamos ne tik kokybiškos sveikatos priežiūros paslaugos, bet ir sudarytas patogus šeimos gydytojų ar specialistų darbo grafikas. Pacientai priimami darbo dienomis nuo 8 iki 19 valandos ir šeštadieniais nuo 8 iki 13 valandos. Esant rimtiems susirgimams, pas prisirašiusius klinikos pacientus gydytojai atvyksta ir į namus.

Profesionalaus ir rūpestingo aptarnavimo pageidaujantys gyventojai jau dabar kviečiami registruotis Prienų sveikatos priežiūros įstaigoje. Pacientai, norintys pasikonsultuoti su „MediCA klinika“ specialistais, tai gali padaryti paskambinę tel. (8 319) 60474, 8 620 22371,o registruotis galima užpildžius prašymą pačioje klinikoje arba internetu.

Norime priminti, jog „MediCa klinika“ dirbančių gydytojų konsultacijos prisirašiusiems pacientams yra nemokamos, tačiau klinikoje priimami ir neprisirašę, neturintys gydytojo siuntimo pacientai, kurie už konsultacijas gali susimokėti pagal patvirtintą asmens sveikatos priežiūros kainininką.

„MediCA klinika“, Vytauto g. 40, Prienai

tel. (8 319) 60474, 8 620 22371

el. p. prienai@medicaklinika.lt

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close