Policija prašo atpažinti vagišių

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Prienų rajono policijos komisariato (toliau – Prienų r. PK) pareigūnai prašo visuomenės pagalbos ieškant nuotraukoje nurodyto asmens.

             Rugpjūčio 15 dieną apie 14.20 val. Prienų rajone, Balbieriškio seniūnijoje, Balbieriškyje, prie Užupio gatvėje esančių kapinių, išdaužtas automobilio „Lexus“ kairės pusės užpakalinių durelių lango stiklas. Iš automobilio vidaus pavogta odinė moteriška rankinė, kurioje buvo piniginė su pinigais, asmens dokumentais, banko mokėjimo kortelėmis, elektroninės bankininkystės kortelėmis ir kodais. Vėliau blokuojant banko mokėjimo korteles išsiaiškinta, kad pasinaudojęs svetima AB DNB banko mokėjimo kortele nenustatytas vyriškis iš bankomato paėmė 2 tūkst. 500 litų. Vyriškis užfiksuotas vaizdo kameromis.

Atpažinusius ar turinčius informacijos apie vagišių, prašome informuoti Prienų r. PK tel. 8 600  21 145, visą parą Prienuose veikiančiu anoniminiu pasitikėjimo tel. (8 319)  60 323 arba bendruoju   pagalbos tel. 112.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close