Renginių ciklas „Versli Lietuva“ startuoja Kaune

Gegužės 4-5 dienomis Kaune prasideda verslumo renginių ciklas „Versli Lietuva“. Kauno centras gegužės pirmąjį savaitgalį virs tikra verslumo alėja. Žinomų Lietuvos verslininkų, įvairių sričių specialistų ir pripažintų akademikų patirtis, žinios ir aktualūs pranešimai – įdomiai ir suprantamai. Visos paskaitos, konsultacijos ir seminarai nemokamai.


„Laisvė įgyvendinti savo idėjas, savo pomėgį paversti verslu gali atnešti pasaulinį pripažinimą. Tačiau dažnai nuosavą verslą pradėti nesiryžtama dėl nesėkmės baimės, galimo saugumo praradimo. Žinios suteikia drąsos, taip pat jų reikia, kad ketinimai virstų tikrove. Tam ir skirtas renginys „Versli Lietuva“, – teigia Ūkio ministras Rimantas Žylius.
Kaune pačios įdomiausios verslo istorijos bei aktualiausios verslo naujienos – tiesiai iš žinomų verslininkų, įvairių sričių specialistų, pripažintų akademikų. Verslo sėkmės receptais dalinsis UAB „NDX energija“ valdybos pirmininkas Ignas Staškevičius, Nemateko“ vadovė Egidija Vaicekauskienė, „Hanner“ valdybos pirmininkas ir savininkas Arvydas Avulis, „AcmeFilm“ įkūrėjas, filmo „Tadas Blinda. Pradžia“ prodiuseris Žilvinas Naujokas, „Verslo angelų fondo I“ partneris Arvydas Strumskis, „Google“ atstovas Remigijus Urbanas, televizijos laidų vedėjas ir ekonomistas Rolandas Vilkončius, rinkodaros ir komunikacijos ekspertas Tomas Ramanauskas ir daugybė kitų sričių profesionalų.
„Renginiais ir toliau sieksime skleisti verslumo idėjas, „sėti“ jas tarp dalyvių, konkrečiais pavyzdžiais parodant ir paskatinant užsiimti nuosava veikla. Labai svarbu kuo anksčiau suvokti, kad sėkmė versle – ilgo ir nuoseklaus darbo vaisius. Sėdami verslumo idėjas, tikimės gražių vaisių, kuriais bus apdovanoti drąsūs ir kūrybingi žmonės, o visuomenė džiaugsis mažėjančiomis bedarbių ir išlaikytinių gretomis“, – pažymi VšĮ „Versli Lietuva“ generalinis direktorius Paulius Lukauskas.
Renginio organizatoriai VšĮ „Versli Lietuva“ ir LR Ūkio ministerija į renginių ciklą „Versli Lietuva“ kviečia visus – tiek esamus ir būsimus verslininkus, tiek tuos, kurie nori iš pirmų lūpų išgirsti įdomius ir naudingus pranešimus, papildyti žinių bagažą ir turiningai praleisti laiką.
Renginių ciklas „Versli Lietuva“ apims penkis Lietuvos miestus: Vilnių, Kauną, Panevėžį, Alytų ir Klaipėdą, kurioje jau gegužės 11 dieną vyks antrasis verslumą skatinantis renginys. Čia savo patirtimi ir žiniomis dalinsis „Verslo angelų fondo I“ partneris Arvydas Strumskis, „Investuotojų forumo“ vykdančioji direktorė Rūta Skyrienė, pigu.lt rinkodaros vadovas Dainius Blynas, Menų fabriko „Loftas“ įkūrėjas Viktoras Diawara, „AcmeFilm“ įkūrėjas, filmo „Tadas Blinda. Pradžia“ prodiuseris Žilvinas Naujokas, tarptautinėse rinkose dirbantis Alinos Orlovos prodiuseris Lauras Lučiūnas ir daug kitų specialistų.
Kontaktai:
Agnė Matijošiūtė

Projektų vadovė

Publicum FComm |Financial Communications

T +370 5 249 9087 | F +370 5 269 0146 | M +370 614 94885

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close