Prienų tenisininkai demonstravo savo meistriškumą

Pavasaris tenisininkams – tinkama proga parodyti, ko išmokome per mokslo metus. Norime pasidžiaugti ir padėkoti Prienų ,,Ąžuolo“ progimnazijos direktorei Irenai Tarasevičienei, mokyklos bendruomenei už suteiktą galimybę KKSC ir iš dalies Prienų teniso sporto klubo tenisininkams, tarp kurių jau yra 9 moterys, treniruotis mokyklos salėje, už maloniai palankią darbinę, ramią psichologinę atmosferą.

Nuotrauka0110_001

Darbui nuteikia ir nuoširdus, pozityvus savivaldybės sporto vadovų (Adomo Kubiliaus, Audronio Deltuvos, Egidijaus Visockio) požiūris į moksleivių, jaunimo užimtumą ir įvairaus amžiaus žmonių fizinės sportinės veiklos poreikius pagal polinkius ir galimybes.

Prienų ,,Ąžuolo’’ progimnazijos salėje tenka patirti gražių emocijų, įkvepiantį savivaldybės mero pavaduotojo sporto reikalams Egidijaus Visockio pavyzdį, nuoširdžiai vedamą profesionalią, sistemingą mankštą, į kurią keturis kartus per savaitę renkasi didelis būrys įvairaus amžiaus entuziastų, tarp jų ir tenisininkų. Esame dėkingi Egidijui už entuziazmą, dėmesingumą, paramą.

Gera turėti ir draugiškus kaimynus. Jau ne pirmas pavasaris džiaugiamės draugyste su Birštono savivaldybės KKSC tenisininkais. Visuomet mielai su dėkingumu priimame birštoniečio teniso trenerio Lino Smailio pakvietimus, laukiame jų. Vežti tenisininkus mokinius į respublikines varžybas brangu, įmanoma tik su savivaldybės parama, o Birštonas – čia pat, be to, garsėja puikiais teniso aikštynais.

Todėl ir šį pavasarį, gegužės 17 d., Prienų KKSC šeši tenisininkai mielai dalyvavo Birštono moksleivių pavasario atvirose teniso varžybose, kurios jau tapo tradicinėmis. Keturi Prienų tenisininkai iš jų grįžo su taurėmis.

14 m. ir jaunesnių moksleivių grupėje visas prizines vietas iškovojo Prienų KKSC tenisininkai:I vietą (jau trečią kartą per dvejus metus) – Tautvydas Mikušauskas (14 m.); II vietą – Lukas Juodsnukis (13 m.), III vietą – Adomas Kurlavičius (13 m.).

18 m. ir jaunesnių grupėje žaidė trys Prienų sporto centro šešiolikmečiai: Juras Karalius, Jovydas Juocevičius ir Rimantas Žvaliauskas. Rimantas Žvaliauskas – vienas iš techniškiausių žaidėjų, ištvermingas, buvęs prizininkas, bet šį kartą sėkmė lydėjo Jurą Karalių. Jis iškovojo trečiąją vietą.

Norisi pasidžiaugti, kad sėkmingai respublikinėse varžybose dalyvauja stipriausi Prienų tenisininkai entuziastai: Audrius Šeškus, Vytautas Matuliauskas, Giedrius Leonavičius, Rolanas Išganaitis. Prienų teniso sporto klube padaugėjo ir tenisą žaidžiančių moterų. Mano padedamos, jos mokosi teniso pagrindų, noriai žaidžia, mielai bendrauja.

 

Trenerė Angelė Redeckienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close