Į areną keliaujantiems sirgaliams jau nereikės bijoti dulkių

Sirgaliai, keliaujantys į Prienų sporto ir pramogų areną Stadiono mikrorajone esančia J. Lukšos gatve, gali lengviau atsipūsti – gatvėje jau paklota pirmasis asfalto dangos sluoksnis.

DSC_4623

Pasak Prienų seniūno Algimanto Matulevičiaus, gatvės remontas turėtų būti baigtas dar šį mėnesį.

Ilgą laiką sirgaliai keliaudavę remontuojama gatve, gindavosi ir nuo pravažiuojančių automobilių pakelto dulkių debesies, ir nuo stambios skaldos gabaliukų, atlekiančių iš po ratų. Čia pat įsikūrusios Kauno apsk. PGV Prienų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyrams taip pat tekdavo į iškvietimus vykti per statybų aikštelę.

Tačiau šie laikini nepatogumui jau praeityje, ir prieniečiai gali pradėti džiaugtis suremontuota ir pagražėjusia gatve.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close