Bičiulis Amsis išlydėjo pradinukus vasaros atostogų

Gegužės 30 dieną Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Birštono policijos komisariato pareigūnai kartu su vaikų bičiuliu Amsiu ir Birštono savivaldybės administracijos Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vedėjo pavaduotoju Egidijumi Dargiu, mokslo metų pabaigos ir artėjančios Tarptautinės vaikų gynimo dienos proga pasveikino Birštono vienkiemio darželio-mokyklos auklėtinius ir Birštono gimnazijos 1–5 klasių moksleivius.

DSCF6125

Visus mokinius pamalonino jų numylėtinis policijos bičiulis Amsis. Jis vaikams ne tik priminė apie vasarą tykančius pavojus, bet ir palinkėjo saugių, turiningų ir šiltų atostogų, taip pat įteikė kiekvienos mokyklos mokinimas po tortą. E. Dargis vaikams pristatė projekto „Dviračių turizmo ir informacinės sistemos Lietuvos ir Baltarusijos pasienio regione plėtra” rezultatus bei apdovanojo dovanėlėmis – atšvaitais ir rašikliais.

Vaikai be galo džiaugėsi sulaukę draugo Amsio, lydimo pareigūnų. Svečiai perspėjo vaikus būti atsargiems, paragino nutikus nelaimei ar ištikus bėdai nebijoti kreiptis pagalbos į policiją ar kitą tarnybą.

Teisėsaugininkai linki gražios, šiltos, o svarbiausia saugios vasaros!

 

Alytaus apskr. VPK Birštono PK informacija ir nuotrauka

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close