Prienų „Žiburio“ gimnazijoje – devintoji Šeimos šventė

Gegužės 22-ąją, ketvirtadienį, Prienų ,,Žiburio“ gimnazijos aktų salėje jau devintą kartą vyko Šeimos šventė, į kurią susirinko mokytojai, tėveliai ir gimnazistai. Šią gražią šventę organizavo gimnazijos mokytojos Živilė Jurkšienė, Roma Ruočkienė ir Alma Vaišnienė.

IMG_6143

Šventė prasidėjo kompozicija apie vaikystę ir šeimą, skambėjo mieli ir šilti tekstai apie šeimos vietą mūsų gyvenime. Vyko šventės vedėjų – gimnazisto Daumanto Janeckos ir mokytojos Živilės Jurkšienės – dialogai su šventės dalyviais, į klausimus atsakinėjo gimnazistų artimieji.

Muzikinius pasirodymus pradėjo šeimyninis duetas – Augustė Lyberytė su mama, po jų dainavo Akvilė Radzvilavičiūtė su broliu, Simona Andriukevičiūtė, Lukas Bartulis, Viktorija Stankevičiūtė su sesėmis. Pasirodymą baigė „Žiburio“ gimnazistų kvartetas ir choras, kuris buvo pristatytas kaip viena graži šeima.

Šeimos šventės baigiamasis akordas – mokytojos Almos Vaišnienės režisuotas gimnazijos mokinių teatro spektaklis pagal amerikiečių dramaturgo V. Sarojano pjesę ,,Ei, žmonės!”. Jo premjera įvyko balandžio mėnesio pabaigoje. Ir šį kartą spektaklis žavėjo nuoširdžia ir puikia gimnazistų vaidyba, aktuali tema privertė susimąstyti apie amžinąsias vertybes ir absurdiškas gyvenimo situacijas.

Gražu buvo stebėti susijaudinusių ir savo vaikais besididžiuojančių tėvelių veidus bei nuoširdžias šypsenas, malonu girdėti garsius aplodismentus. Trumpos pertraukėlės metu buvo vaišinamasi kava ir tortu.

Kitais metais bus šios gražios Šeimos šventės jubiliejus – dešimtmetis. Tikimės, kad ji bus tokia pat šilta, jauki ir miela.

Skirmantė Mazuronytė, nuotrauka Domanto Milaševičiaus

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close