Nepakartojami pavasario atostogų įspūdžiai

Grupelė Birštono gimnazijos moksleivių, vadovaujami  mokyt. Nijolės Juozaitienės, pavasario atostogų metu buvo išvykę i Paryžių. Prancūzijos sostinė mus pasitiko nuostabiu oru, žydinčiais kaštonais ir nepakartojamais įspūdžiais.

DSCN2786

Plaukėme Senos upe, lankėmės Liuksemburgo soduose, aplankėme Dievo Motinos (Notre Dame) katedrą, Lotynų kvartale  pamatėme Sorbonos universitetą, Panteoną. Įžengėme ir į nepakartojamąjį Luvrą. Nepatikėsite, bet Eifelio bokšto viršuje dalyvavome sužadėtuvių ceremonijoje… Pabuvojome Disneilende. Grįždami namo, sustojome  Heidės parke  Vokietijoje. Čia tai jau tikri atrakcionai… Turėjome nugalėti savo baimes, bet labai smagu buvo pasakyti sau „Aš galiu“. Kadangi atostogos, tai sutikome labai daug jaunimo, smagu buvo susipažinti su kitų šalių jaunimu, pabendrauti. Dėkojame savo mokytojai N. Juozaitienei, kuri  sutiko dar kartą su mumis  pakeliauti po  Europą.

 

Goda ir Giedrė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close