Knyga – įvadas į sveiką gyvenseną

Lietuvos žmonių sveikatos rodikliai vieni blogiausių iš visų ES šalių. Kodėl taip atsitiko, kad Lietuva, turėdama gerus specialistus, išvystytą ligoninių tinklą, šiuolaikinę sveikatos apsaugos sistemą pagal sergamumą širdies ir kraujagyslių ligomis atsidūrė ES priešpaskutinėje vietoje? Gal to priežastis ne Lietuvos žmonių genetinės ypatybės, o pačios sveikatos apsaugos sistemos negalavimai?

Deja,  tokios mintys kol kas kyla tik nedaugelio visuomenininkų-šviesuolių galvose. Tik pavieniai iš jų išdrįsta drąsiai šias mintis pareikšti prieš nedraugiškai nusiteikusią farmacinių kompanijų aktyviai palaikomą valstybininkų armiją. Toks nenuilstantis kovotojas yra žurnalistas, internetinio leidinio tikiu.lt vyriausias redaktorius Juozas Dapšauskas, naujos knygos „Sveikata, kuri mus saugo“ autorius.

Kiek prie savo sveikatos išsaugojimo gali ir turi prisidėti pats žmogus? Besidomintis sveikesniu, kokybiškesniu ir laimingesniu gyvenimu skaitytojas šioje knygoje suras daug naudingos, objektyvios informacijos ir įdomių bei originalių minčių.

Susitikimas su knygos “Sveikata, kuri mus saugo” autoriumi Juozu Dapšausku vyks balandžio 30 d. (trečiadienį) 14 val. Prienų parapijos namuose. Laukiame visų, besidominčių savo, artimųjų ir tautos sveikata.

Vida Januševičienė, sveikos gyvensenos klubo

“Versmenė” valdybos narė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close