Prienų rajono policija atskleidė du neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis atvejus

Praeitą savaitę Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Prienų rajono policijos komisariate (toliau – Prienų r. PK) pradėti du ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis atvejų.

???????????????????????????????

Balandžio 15 d. apie 15.15 val. Prienų r. PK pareigūnams gavus informacijos dėl Prienų rajono gyventojo R. B., gim. 1991 m., galimo neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis sustabdytas minėto asmens vairuojamas automobilis. Patikrinus automobilį, daiktų dėtuvėje rasta trys polietileniniai paketėliai su augaline medžiaga, įtariama, kanapėmis.

Balandžio 16-ąją Prienų r. PK teisėsaugininkai taip pat turėdami informacijos Prienuose, Liepų gatvėje sustabdė Prienų gyventoją E. B, gim. 1976 m.. Pas jį rasta du polietileniniai paketėliai su augaline medžiaga, kaip įtariama, kanapėmis. Atlikus kratą minėto asmens namuose rasta svarstyklės, trintuvė ir tušti paketėliai. Įtariama, kad šios priemonės buvo naudojamos narkotinėms medžiagoms smulkinti, sverti ir pakuoti.

Dėl šių veikų Prienų r. PK pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d. „Neteisėtas disponavimas narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti“. Tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė  narkotines ar psichotropines medžiagas neturėdamas tikslo jas parduoti ar kitaip platinti, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dviejų metų.

 

Alytaus aps. VPK Prienų r. PK informacija ir nuotrauka

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close