„Dainų dainelės“ kartojimas šiandien (sekmadienį) 16.45 LRT Kultūra kanalu.

Šiandien, 16.45 val. Lietuvos radijo ir televizijos (LRT) Kultūra kanalu bus transliuojami jaunųjų prieniečių pasirodymai Lietuvos vaikų ir moksleivių televizijos konkurso „Dainų dainelės“ IV etape.

1011795_1493282957561981_1538198649_n

Jame dalyvavo Meninio lavinimo studijos solistė Austėja Belenavičiūtė (vad. Ramunė Liutvynskienė), savarankiškai pasirengusi, tačiau lemiamam koncertui jau mokytoją Jūratę Mikalauskienę susiradusi Skriaudžių pagrindinės mokyklos solistė Karolina Gustaitytė bei „Žiburio“ gimnazijos mišrus kvartetas: Kamilė Bandonytė, Rugilė Žurauskaitė, Vytautas Trakymas ir Tomas Kuzmauskas (vad. Roma Ruočkienė).

Kas beruošdami vaišes šv. Velykų rytui ar margindami margučius nespėjo pamatyti prieniečių pasirodymo, galės tai padaryti jau per šv. Velykas. Balandžio 20 d., 16.45 val. koncerto įrašas bus kartojamas jau per kitą – „LRT kultūra“ televizijos kanalą. Kviečiame nepamiršti ir pasiklausyti prieniečių dainorėlių.

Laidos metu ir visą savaitę iki balandžio 25 d. 23.59 val. balsuokite už jaunuosius dalyvius internetiniame puslapyje http://dainudainele.lt/#balsuok.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close