Pagerbti geriausieji Prienų rajono sportininkai (GALERIJA)

Balandžio 8 d. Prienų sporto ir pramogų arenoje „TonyBet“ ir „TU Rock“ krepšinio komandų susitikimo metu, visų žiūrovų akivaizdoje, buvo pagerbti labiausiai Prienų rajoną garsinantys sportininkai.

DSC_1714

 

>>> DAUGIAU APDOVANOJIMŲ KREPŠINIO VARŽYBŲ METU NUOTRAUKŲ ČIA <<<

Prieš varžybas Prienų rajono savivaldybės meras Vytas Bujanauskas pasidžiaugė bei pasveikino „TonyBet“ krepšininkus, kurie jau antri metai iš eilės, o šiemet nugalėję Lietuvos lyderėmis laikytas „Žalgirio“ bei „Lietuvos ryto“ krepšinio komandas, iškovojo Lietuvos krepšinio federacijos taurę.

Pasibaigus dviem krepšinio varžybų kėliniams, per ilgąją pertrauką meras V. Bujanauskas ir Prienų rajono savivaldybės Kultūros, sporto ir jaunimo skyriaus vedėjas Rimantas Šiugždinis, padedami liaudies šokių kolektyvo „Trapukas“ merginų, padėkojo ir kitų sporto šakų rajono sportininkams.

Sporto ir pramogų arenos centre gausiausiai susirinko orientavimosi sporto klubo „Šilas“ komanda. Būtent ji, praėjusiais metais pasiekusi ypač daug svarių pergalių bei dažniausiai garsinusi ne tik Prienus, bet ir visą Lietuvą, sulaukė daugiausiai pagarbos ir apdovanojimų. Už ypač svarias pergales buvo apdovanotas ir „Šilo“ orientacininkas Vytautas Beliūnas (treneriai Audronis Deltuva ir Kristina Sukockytė), ėjikas Tomas Pagirys (trenerė Gražina Goštautaitė), irkluotojai Vytautas ir Andrius Lapatiukai (treneris Petras Albertavičius), Karolis Kamarauskas (treneris Raimundas Kernazickas), mišrių kovos menų MMA kovotojas Edvinas Ulinauskas (treneris Rokas Stambrauskas), futbolininkas Tomas Jonyka (treneris Kęstutis Deltuva) ir kylanti kultūrizmo žvaigždė Gedvydas Norkevičius (treneris Karolis Žilinskas).

Šių sportininkų dėka Prienų rajonas tampa vis didesne Lietuvos sporto baze.

Mantvydas Prekevičius

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close