Iškilminga Mokslo ir žinių šventė „Revuonos“ vidurinėje

Šių metų Rugsėjo 1-oji Prienų „Revuonos“ vidurinei mokyklai ypatinga: mokykla ne tik buvo Mokslo ir žinių šventės organizatorė, bet ir mokslo metus pradėjo sujungusi trijų mokyklų kolektyvus. Po mokyklų pertvarkos prie „Revuonos“ prijungtos Prienų jaunimo mokykla ir Prienų specialioji mokykla.

Rugpjūtį mokyklos administracijai ne atostogos buvo galvoje. Mokykloje virė pats darbymetis, kad tik būtų spėta naujiems mokslo metams pedagogams ir mokiniams paruošti darbo, mokymo ir mokymosi patalpas bei priemones.

Mokyklos direktorė Ilona Balčiukynienė labiausiai džiaugėsi visais, kurie prisidėjo prie šių darbų. Tarp pagerbtųjų ne tik darbininkai ir mokytojai, bet ir nemažai mokinių, kurie su malonumu prisidėjo perkraustant baldus ir mokymo priemones.

Pasveikinti pedagogų, mokinių ir jų tėvelių į šventę atvyko ir Prienų rajono savivaldybės tarybos nariai Vytautas Kamblevičius bei Rita Keturakienė. Jie labai džiaugėsi, matydami tokį gausų vaikų būrį, o labiausiai – pirmokais, kurių šiemet „Revuonoje“ suformuotos dvi klasės. Tarybos nariai visiems pirmokėliams iškilmingai įteikė pirmokų pasus.

Mokyklos šventę pagyvino mokinių eilėraščiai, šokiai, dainos.  

Mantvydas Prekevičius

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close