Būsi tvirtas ir stiprus jeigu valgysi vaisius

Kovo 27 d. Šilavoto pagrindinės mokyklo 5-6 klasių mokinių komanda dalyvavo tarptautinio mokinių, mokytojų ir visuomenės sveikatos priežiūros specialistų konkurso ,,Sveikuolių sveikuoliai“ 2013-2014“ II etapo varžybose Kuano sporto halėje. Kartru su mokiniais vyko Prienų visuomenės sveikatos priežiūros specialistė V. Stankevičienė ir mokyklos pedagogė K. Dabrišienė.

Mūsų komandos vardas buvo ,,Obuoliukai-sveikuoliukai“. Varžybose dalyvių buvo labai daug iš visos respublikos. 5-6 klasių komandų buvo 15. Visi labai gerai nusiteikę ir pasiryžę laimėti. Varžybas sudarė 8 užduotys: komandų pristatymas, judrioji estafetė, užduotis komandos kapitonui bei sveikatos priežiūros specialistei ir soc. pedagogei. Daug reikėjo paplušėti prie žalingų įpročių bei žmogaus saugos užduočių. Komisija skaičiavo balus, o varžybų dalyviai linksminosi dalyvavo atrakcionuose. Pagaliaiu artėjo svarbiausia akimirka – komandų įvertinimas bei apdovanojimai. Nors mūsų komanda neužėmė prizinės vietos, tačiau pasirodėme gerai. Kiekvienas varžybų dalyvis gavo dovanų ir medalius, kurie puikavosi ant sveikuolių krūtinių.

Soc. pedagogė K. Dabrišienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close