Paprienės stadione – birštoniečių pergalė

Rugsėjo 2 d. Paprienėje esantis stadionas vėl atgimė ir pritraukė būrį sirgalių bei miesto svečių. Čia prasidėjo Lietuvos futbolo federacijos III lygos Alytaus apskrities antro rato varžybos.

Jau kuris laikas Paprienės stadionas buvo lankomas tik pavienių sportininkų, norinčių pabėgioti arba paspardyti kamuolį. Jį, esantį atokiau nuo gyvenamųjų rajonų, buvo pamėgę ir šunų augintojai. Tačiau nuo šio rudens jame treniruosis ir sportuos ne tik mėgėjai, bet ir profesionalai.

Nuo ankstyvo sekmadienio ryto čia varžyboms ruošėsi Birštono sporto centro futbolo komanda. Pirmaisiais jų priešininkais antrame rate tapo Druskininkų „Arnika“. Birštono SC komanda juos įveikė įtikinamu rezultatu 4:0. Jau šešioliktą pirmo kėlinio minutę birštoniečius į priekį išvedė Dainiaus Ališausko įvartis, o po 11 min persvarą padidino Julius Strampickas. Antrame kėlinyje priešininkų pastangas sumažinti skirtumą sužlugdė 59 min įmuštas Virmanto Šabasevičiaus įvartis ir po dviejų minučių vėl į druskininkiečių vartus įskriejęs Žilvino Bajoro spirtas kamuolys.

„Sausu“ rezultatu įveikę priešininkus Kęsto Joneliūno treniruojami birštoniečiai ne tik pergale pradėjo sezoną, bet ir pažadėjo atgimstančiame stadione sužaisti dar ne vienerias rungtynes.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close