Prieniškiams – nauja galimybė greitai ir paprastai pasiskolinti

Prienų gyventojams gauti „Credit24“ vartojamąją paskolą tapo paprasčiau. Norint tai padaryti, pakanka užsukti į Vytauto g. 17 esančiame prekybos centre duris atvėrusį „Credit24“ klientų aptarnavimo poskyrį. Pasiskolinti paprastai bei greitai gali bet kuris 18 metų sulaukęs ir reguliarias pajamas gaunantis Prienų gyventojas.

DSC_0409

Norintys gauti paskolą turi atlikti keturis paprastus žingsnius: 1) užpildyti trumpą paraišką, kurią galima rasti prie „Credit24“ iškabos; 2) paduoti užpildytą paraišką ir asmens dokumentą prekybos centro darbuotojui; 3) per 15 minučių sulaukti skambučio iš „Credit24“ bei sprendimo dėl paskolos išdavimo; 4) teigiamo sprendimo atveju sulaukti pavedimo į banko sąskaitą.

Pirmą kartą skolinantis iš „Credit24“ iki 1500 litų laikotarpiui iki 30 dienų, paskola kainuos vos vieną litą. Pavyzdžiui, pasiskolinus 300 litų dviem savaitėms, grąžinti reikės 301 litą, o pasiskolinus 500 litų mėnesiui, grąžinti tereiks 501 litą. Kiekviena paskola – tai finansinis įsipareigojimas, todėl prieš skolinantis svarbu gerai apsvarstyti, ar paskolos iš tiesų reikia, ar galėsite ją grąžinti laiku.

Jei klientas mato, kad paskolos grąžinti laiku nepavyks, „Credit24“ savitarnos sistema internete siūlo galimybę keliais pelės klavišo paspaudimais susimažinti mėnesines paskolos įmokas arba jas atidėti. Esant reikalui, galima ir pasiskolinti papildomai. Grąžinantys paskolą anksčiau laiko moka mažiau, nes sutaupo palūkanų.

Sužinoti daugiau informacijos arba pasiskolinti reikiamą pinigų sumą iki 5000 litų galima prekybos centro „MAXIMA X“ (Vytauto g. 17) informacijos skyriuje arba interneto svetainėje www.credit24.lt.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close