Mes, mokytojai, siekiame atsiskleisi kiekvieno mokinio gebėjimus bei talentus. Ir tai darome visais įmanomais būdais.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Štai visai neseniai Prienuose, vykusioje techologijos olimpiadoje, dalyvavo ne tik vyresnių Veiverių Tomo Žilinsko gimnazijos klasių mokiniai, bet ir keletas labai gabių mūsų žemesnių klasių mokinių. Reikia pasidžiaugti keleto 5 ir 7 klasės mergaičių darbeliais. Jos pačios pasisiūlė juos ruošti. Ugnės Karčiauskaitės ,,Gėlės“, Jovitos Silvestravičiūtės ,,Lankeliai ir apylinkės“, Karolinos Stankutės ,,Varpelis“, Gabrielės Muraškaitės ,,Gėlės“ rankdarbiai iš odos, dvelkia jaukumu ir šiluma. Mokinės Gretos Maksvytytės ,,Prijuostės visiems metų laikams“ bei Gluoksnytės Erikos ,,Sijonukas ir liemenė“, Gabrielės Grybaitės ,,Kuprinė” gal nėra darbeliai aukšto meninio lygio, o ir viena kita siūlė dar nėra tobula, tačiau dalyvavimas olimpiadoje puikus startas. Žinoma, kiekvienam labai norisi laimėti, tačiau siekiame, kad mokiniai suprastų – svarbiausia dalyvauti, būti aktyviais. Jei yra noro ir ryžto – tikslas pasiekiamas…

 

Aldona Baranauskienė

Veiverių T.Žilinsko gimnazijos technologijų vyr.mokytoja

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close