Birštono policijos komisariatas prašo Jūsų pagalbos

Reaguojant į bendruomenės reiškiamą nepasitenkinimą ir priekaištus dėl teisėtvarkos pažeidimų, susijusių su gyvūnų įsigijimu, laikymu, dresavimu, gabenimu ir prekyba jais, dėl šunų dergimo viešose vietose bei bendro naudojimosi patalpose, atkreipiant ypatingą dėmesį į agresyvių gyvūnų veisles, Birštono policijos komisariato aptarnaujamoje teritorijoje kovo 17-31 dienomis vykdoma prevencinė priemonė dėl gyvūnų laikymo kontrolės.
Siekdami ne vien drausminti, bet ir išsiaiškinti esamą situaciją dėl gyvūnų laikymo, vedžiojimo Birštono mieste, prašome Birštono gyventojus atsakyti į klausimą esantį dešinėje laikraščio svetainės pusėje, o norėdami savo nuomonę pareikšti plačiau – pasinaudoti žemiau anketos esančia pranešimo forma.

Alytaus apsk. VPK Birštono PK

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close