Skaitytojo laiškas. „Margas paukštelis visą pasaulį aplanko“

Rajoninis laikraštis mus vedžioja po tėviškės miestelius ir kaimus, primena žiaurią istoriją ir kontraversišką dabartį, padeda susilieti su plačiu pasauliu. Laikraštis suburia įvairių interesų žmones, nes visiems rūpi: „O kas bus rytoj?“ Naujienos iš užsienio taip pat džiugina skaitytojus, nes daug ko galima išmokti, sužinoti, pritaikyti kasdieniniame gyvenime.

Bendro pobūdžio rajoniniame laikraštyje svarbiausia aktualijos, kurias diktuoja laikas, gamta, žmonių asmeniniai poreikiai. Žmonėms reikia gerų žinių, palaikymo. Laikraštis turi būti skvarbus, įžvalgus, problemiškas. Gėris ir blogis, tiesa ir melas, darbas, žmonių tarpusavio santykiai – tai svarbiausios temos gyvenime. Daug gerų tradicijų mes turime iš praeities, tos pačios vertybės išlieka ir dabar.

Auštantis pavasaris pranašauja laimėjimą: „Valio! Nuslūgo atgijo, pajudėjo… Mes gyvi, dūzgiame kaip bitutės, sumindžiodami žiaurias praeities liekanas – pyktį, kerštą pavydą, gobšumą“.

Aldona Padegimaitė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close