Saugaus eismo klasėje lankėsi Birštono vienkiemio darželio-mokyklos auklėtiniai

Kovo 12 dieną Birštono vienkiemio darželio-mokyklos 3–4 klasių moksleiviai, lydimi mokytojos Zitos Simonaitienės ir Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Birštono policijos komisariato Viešosios policijos poskyrio specialistės Mildos Vokietaitytės, lankėsi Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Saugaus eismo klasėje.


Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus veiklos organizavimo ir prevencijos grupės specialistė Ligita Baltrušaitienė vaikams priminė Kelių eismo taisykles. Pabrėžė, kad jų domėjimasis saugaus eismo reikalavimais ir jų laikymasis padeda išvengti skaudžių nelaimių, parodė prevencinius filmukus saugaus eismo tema. Visi vaikai pademonstravo savo žinias Saugaus eismo klasės įrengtoje „gatvėje“ ir puikiai atsakė į užduotus klausimus.
Ligita Baltrušaitienė jauniesiems bičiuliams už gerą Kelių eismo taisyklių mokėjimą įteikė pažymėjimus – pasižadėjimus ir padovanojo po atšvaitą.

 

Alytaus apskr. VPK Birštono PK informacija ir nuotraukos

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close