Stalo teniso turnyre varžėsi įstaigų ir organizacijų atstovai

 Prienų kūno kultūros ir sporto centro arenoje vyko pirmasis Prienų rajono ir Birštono savivaldybių įstaigų ir organizacijų stalo teniso turnyras. Jį organizavo Prienų rajono savivaldybės Kultūros, sporto ir jaunimo skyrius, Prienų KKSC, Birštono sporto centras, Jaunimo ir suaugusiųjų sveikatingumo ir sporto klubas „Vėjas“. Kadangi turnyre galėjo dalyvauti ir verslo organizacijos, jame buvo galima pamatyti ir gerai žinomų verslininkų.

Sąlygos žaisti stalo tenisą šiandien pačios palankiausios – naujas būtiniausias stalo teniso inventorius treniruotėms Prienų kūno kultūros ir sporto centre, įgūdžius lavinti padeda ne tik treneris, bet ir naujoviškas stalo teniso robotas. Per trumpą laiką, kai įkurta sekcija, stalo tenisininkų gretos padidėjo, padaugėjo varžybų ir turnyrų. Vienas iš pastarųjų – sekmadienį įvykęs įstaigų ir organizacijų turnyras, į kurį susirinko apie dešimt vyrų komandų ir trys moterų. Vyrų komandas sudarė po du atstovus, o žaidžiančių moterų rajono įstaigose ar verslo įmonėse yra mažiau – šioje kategorijoje varžėsi trys sportininkės.

Stalo teniso turnyro dalyvius pasveikino šios sporto šakos entuziastas Prienų rajono savivaldybės administracijos direktorius Algis Marcinkevičius ir Savivaldybės Kultūros, sporto ir jaunimo skyriaus vedėjas Rimantas Šiugždinis. Administracijos direktorius pasidžiaugė augančiu žmonių ir ypač jaunimo susidomėjimu stalo tenisu, patikindamas, jog ši sporto šaka padeda patirti ne tik sportinės aistros, bet ir didelį bendravimo džiaugsmą. Savivaldybės atstovai dėkojo turnyro organizatoriams ir ypač treneriui Linui Žilevičiui už jo energiją ir norą atgaivinti, populiarinti ir puoselėti senas stalo teniso tradicijas. Varžybų dalyviams nuotaiką pakėlė dovanota Ramunės Liutvynskienės ir Lijanos Stakauskaitės daina.

Beveik pusdienį trukusios varžybos padovanojo daug gerų emocijų ir troškusiems kovų, ir atėjusiems jomis pasigėrėti. Apdovanojimų ceremonijoje dalyvavo ir prizus įteikė Savivaldybės Kultūros, sporto ir jaunimo skyriaus vedėjas R. Šiugždinis bei Kūno kultūros ir sporto centro direktoriaus pavaduotojas Egidijus Visockas. Pirmųjų vietų laimėtojai buvo apdovanoti Prienų rajono savivaldybės diplomais, taurėmis ir medaliais. Prizininkams įteikti diplomai, medaliai ir dovanos.

Pirmąją vietą Prienų rajono ir Birštono savivaldybių įstaigų ir organizacijų stalo teniso turnyre iškovojo Prienų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos komanda – Gintautas Baltrimas ir Darius Giraitis. Antroji vieta atiteko UAB „Doleta“ atstovams – Donatui Jančiuliui ir Adomui Vaitkevičiui, trečiąją vietą užėmė UAB „Fliktus“ žaidėjai – Kęstas Vilkišius ir Arūnas Vilkišius.

Tarp moterų absoliučia lydere tapo Birštono gimnazijos atstovė Audronė Šidiškienė, antra liko Prienų globos namų atstovė Raimonda Sakalauskienė, trečia – Vaida Visockienė, atstovavusi Prienų visuomenės sveikatos biurui.

Turnyro organizatorių įsteigtas specialusis prizas „Turnyro atradimas“ atiteko VšĮ „Birštono sporto rėmėjas“ žaidėjams Remigijui Daugėlai ir Kęstučiui Ulinskui.

 

Roma Sinkevičiūtė

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close